Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επίδομα 534 ευρώ: Νέα πληρωμή την Παρασκευή - Ποιους αφορά

Την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού συνολικού ύψους 534 ευρώ σε 505.866 δικαιούχους εργαζόμενους. Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 250.416.507,37 ευρώ, από τον Ε.Φ.

ΟΠΕΚΑ: Τα επιδόματα που καταβάλλονται στις 31 Μαρτίου

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι στις 31 Μαρτίου 2021, τελευταία ημέρα του μήνα, ως είθισται, θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα:

- Επίδομα παιδιού: 627.113 δικαιούχοι, 127.472.554 ευρώ.

- Προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα: 169.720 δικαιούχοι, 71.474.838 ευρώ.

Συντάξεις Απριλίου: Συνεχίζεται η πληρωμή τους - Σε ποιους θα καταβληθούν την Παρασκευή

Η διαδικασία πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων Απριλίου έχει αρχίσει από την Τετάρτη και αναμένεται να συνεχιστεί αύριο. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Μαρτίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ξεκίνησαν οι καταβολές - Πληρωμές και για ιδιοκτήτες ακινήτων

Νέες πληρωμές πραγματοποιούνται σήμερα σε δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5 και 6, καθώς και σε ιδιοκτήτες ακινήτων για μειωμένα μισθώματα των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Συντάξεις Απριλίου: Δείτε τις ημερομηνίες καταβολής για κάθε Ταμείο

Ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου στους δικαιούχους συνταξιούχους από την Τετάρτη 24 Μαρτίου, ενώ οι πρώτοι που θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους είναι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι οποίοι, όπως και τους προηγούμενους μήνες, θα πληρωθούν τις συντάξεις σε δύο ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό του 

Αναστολή σύμβασης: Ποιοι θα λάβουν σήμερα τα 534 ευρώ και το υπόλοιπο Δώρο Χριστουγέννων

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πίστωση της πληρωμής του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό και της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. 

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αρχίζει η πληρωμή τους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 έως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Φεβρουάριο στους δικαιούχους. Αναλυτικά, οι συντάξεις θα πληρωθούν ως εξής:

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Αύριο, Παρασκευή, θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, από τις 22 Ιανουαρίου 2021 έως τις 28 του ίδιου μήνα οι δικαιούχοι θα λάβουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι - Ημερομηνίες ανά Ταμείο

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, από τις 22 Ιανουαρίου 2021 έως τις 28 του ίδιου μήνα οι δικαιούχοι θα λάβουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Συντάξεις: Ποιες και πότε πληρώνονται

Σήμερα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων σε περίπου 2 εκατομμύρια μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Ο 13ος μισθός θα καταβληθεί φέτος σε δόσεις στους μισθωτούς σε αναστολή τον Δεκέμβριο. Το βασικό ποσό πρέπει να δοθεί σήμερα 21 Δεκεμβρίου από εργοδότες και κράτος, ενώ ένα μικρό τμήμα θα δοθεί από το κράτος έως 31 Ιανουαρίου.

Συντάξεις Ιανουαρίου 2021: Νωρίτερα οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου 2021 στους δικαιούχους συνταξιούχους. Όπως και τους προηγούμενους μήνες, οι επικουρικές συντάξεις θα πληρωθούν στους δικαιούχους ταυτόχρονα με τις κύριες.

ΟΠΕΚΑ: Τα επιδόματα που καταβάλλονται σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή  καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) παροχές, ύψους 177.459.568 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα καταβληθούν:

ΟΠΕΚΑ: Αυτά είναι τα επιδόματα που θα καταβληθούν στις 30 Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) παροχές, ύψους 177.459.568 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα καταβληθούν:

- Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε 242.632 δικαιούχους, συνολικού ύψους 53.554.965 ευρώ.

Subscribe to καταβολή