Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το άνοιγμα των γυμναστηρίων – Αποστάσεις στα όργανα και αντισηπτικά

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των γυμναστηρίων την προσεχή Δευτέρα, 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊό. Μετά από λουκέτο τριών μηνών, έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες, ούτως ώστε τα γυμναστήρια να υποδεχτούν και τους πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους.

Γυμναστήρια: Πώς θα επαναλειτουργήσουν - Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ

Οδηγίες για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση και εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά και να προστατευθούν εργαζόμενοι και αθλούμενοι δίνει ο ΕΟΔΥ.

Στον χώρο του γυμναστηρίου θα πρέπει να ισχύουν τα εξής:

Άρση μέτρων: Τι ανοίγει από τις 15 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκο Παπαθανάση, η περαιτέρω σταδιακή άρση των μέτρων που υιοθετήθηκαν για τον κορωνοϊό.

Άρση μέτρων: Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια

Νωρίτερα αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊό και την επιστροφή στην κανονικότητα. Ήδη μια σειρά επιχειρήσεων έχουν επανεκκινήσει και άλλες αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού, τα γυμναστήρια εξεταζόταν να ανοίξουν στο τέλος Ιουνίου.

Το μυστικό για να μην καταστρέφετε το χρώμα των μαλλιών σας στο γυμναστήριο

Αν έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από τότε που βάψατε τα μαλλιά σας και είστε ενθουσιασμένες από το αποτέλεσμα, τότε πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή εφόσον πηγαίνετε τακτικά στο γυμναστήριο.

Γιατί μπορεί να αποτελέσματα της γυμναστικής να είναι ευεργετικά για το σώμα και το πνεύμα, όχι όμως και για τη βαφή των μαλλιών!

Είναι το ακριβότερο γυμναστήριο στον κόσμο - Πόσο κοστίζει και τι προσφέρει! (Εικόνες)

Η βιομετρική σάρωση εξασφαλίζει αποκλειστική πρόσβαση στους πελάτες

Απευθύνεται μόνο σε προνομιούχους δηλαδή αυτούς που μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μια και η ετήσια συνδρομή στο ακριβότερο γυμναστήριο του κόσμου κοστίζει... 24.000 δολάρια.

Subscribe to γυμναστήριο