Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Απριλίου

Παρασκευή 2 Απριλίου και είναι οι Γ’ Χαιρετισμοί. Σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του Οσίου Τίτου του θαυματουργού. Γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Τίτος, Τίτης, Τίτα, Τίτη *.

* Υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Μαρτίου

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμώνται οι Μάρκος επίσκοπος Αρεθουσίων, Μάρτυρες Κύριλλος διάκονος και οι συν αυτού παρθένοι και ιερωμένοι. Δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να γιορτάζει σήμερα.

Άγιος Μάρκος επίσκοπος Αρεθουσίων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Μαρτίου

Παρασκευή 26 Μαρτίου σήμερα και είναι του Αγίου Πούλιου του Αναγνώστου, Ιερομαρτύρων εν Γοτθία και οι Β΄ Χαιρετισμοί. Σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Πούλιος, Σύλας, Σύλλας, Σύλος, Σύλα, Σύλια και Σύλη.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαρτίου

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του Ιερομάρτυρος Νίκωνος και των συν αυτώ, Μάρτυρος Δομετίου. Δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να γιορτάζει σήμερα.

Παράλληλη σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας.

Άγιος Νίκων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου

Σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου, είναι της Αγίας Δροσίδας και των πέντε Παρθένων. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Δρόσος, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δροσίς *

* Υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα

Παράλληλα, σήμερα είναι:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Μαρτίου

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι του των Αγίων Χρυσάνθου και Δαρείας των Μαρτύρων και οι Α΄ Χαιρετισμοί,.

Γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Χρύσανθος, Χρυσανθίς, Χρυσάνθη, Δαρεία, Δάρα, Δάρω.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Μαρτίου

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του Οσίου Θεοφάνους ομολογητού και του Δίκαιου Φινεέ. Γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Θεοφάνης, Φάνης, Θεοφανία, Φάνια, Φανή, Φένια, Φανούλα *.

* Υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Μαρτίου

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του Αγίου Αρχελάου και μαρτύρων, των Αγίων Ευλαμπίου και Ευλογίου και του Αγίου Κόνωνος. Γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Αρχέλαος, Ευλόγιος, Ευλογής, Ευλογία, Ευλογούλα, Ευλογίτσα και Κόνων.

Subscribe to γιορτή