Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έβρος: Κάτοικοι ζεσταίνουν γάλα για μωρό προσφύγων (βίντεο)

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παραδίδουν ορισμένοι κάτοικοι του Έβρου που άναψαν φωτιά προκειμένου να ζεστάνουν γάλα για μωρά προσφύγων και μεταναστών

Πιο αναλυτικά, κάτοικοι των Φερών που έτειναν χείρα βοηθείας σε πρόσφυγες και μετανάστες, άναψαν φωτιά και τους ζέσταναν γάλα για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Έβαλαν σε αγελάδες γυαλιά VR βλέπουν λιβάδια και κατεβάζουν γάλα (φωτό)

Η Ρωσία πειραματίζεται με τις αγελάδες. Τις βάζει να φορούν γυαλιά για να καταπολεμήσουν το στρες και να κατεβάσουν περισσότερο γάλα.

Όταν το άγχος εμποδίζει την αγελάδα να κατεβάσει γάλα, τη λύση δίνει η τεχνολογία.

Λαμία: Μητέρα έδωσε το γάλα της για να ταΐσει κουτάβια που βρέθηκαν πεταμένα στα σκουπίδια

Τη συγκινητική πράξη μιας γυναίκας από τη Λαμία κάνει γνωστή ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας που αναφέρει πως η μητέρα έδωσε το μητρικό της γάλα για να ταΐσει κουτάβια.  

Τα νεογέννητα κουτάβια βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο και η γυναίκα προσέφερε το γάλα της για να τα ταΐσουν οι άνθρωποι που τα είχαν βρει και θέλησαν να τα διασώσουν.  

Κάθε μήνα εισάγουν 4.000 τόνους γάλα και το βαφτίζουν ελληνικό

Κάποιοι εξαπατούν τους καταναλωτές καθώς σε καμία από τις ετικέτες γάλακτος που πωλούνται στην Ελλάδα δεν αναγράφεται ότι περιέχει γάλα εισαγωγής. Το αντίθετο μάλιστα, όλοι τονίζουν με κάθε τρόπο ότι περιέχει ελληνικό γάλα.

Άρα, κάπου… χάνονται κάθε μήνα οι περίπου 4.000 τόνοι φρέσκου γάλακτος που εισάγονται νομίμως από το εξωτερικό.

Εκπληκτικό: Πώς τo καπάκι θα… σoυ δείξει αν χάλασε τo γάλα!

Νέα έρευνα φέρνει στo φως ευρήματα πoυ αγνooύσες μέχρι σήμερα

Μiα νέα πατέντα πoυ έχει τη δυνατoτητα να “αντιλαμβάνεται” τα επiπεδα βακτηρiων στo γάλα παρoυσiασαν oμάδες ερευνητών των Πανεπιστημiων της Καλιφόρνια, τoυ Μπέρκλεϊ και τoυ Eθνικoύ Πανεπιστημioυ Chiao Tung στην Ταϊβάν.

Κτηνοτρόφοι στα Τέμπη έχυσαν τόνους γάλα στον δρόμο

Με κτηνοτρόφους από τη Θεσσαλία ενισχύθηκε το μπλόκο στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Οι κτηνοτρόφοι υπογράμμισαν την ανάγκη να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κλάδου τους που έχουν να κάνουν, όπως τονίζουν, με την άμεση επιβίωσή τους.

Subscribe to γάλα