Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παρέμβαση των ευρωβουλευτών Αριστεράς - Πρασίνων - Σοσιαλιστών έξω από το Ευρωκοινοβούλιο για το προσφυγικό (video)

Παρέμβαση έξω από την Ολομέλεια, πριν από τη σημερινή συζήτηση για το προσφυγικό με πρωτοβουλία βουλευτών της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων.

H Ελλάδα της Δημοκρατίας δεν θα γίνει η φυλακή της Ευρώπης.

Ζητάμε:Άμεση αποσυμφόρηση των Ελληνικών νησιών.

Αλληλεγγύη στην Ελλάδα της Δημοκρατίας.

Παπαδημούλης: Πλούσιες χώρες πρωτοστατούν στην ευρωτσιγκουνιά (video)

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας ως σκιώδης εισηγητής εκ μέρους της ευρωομάδας της Αριστεράς, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής (REGI) στη Συζήτηση με τίτλο «Γενικός προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το οικονομικό έτ

Ρ. Δούρου: Ο κ. Μητσοτάκης, πριν εξαγγείλει την «αναδιάρθρωση του οικονομικού μοντέλου» της χώρας, οφείλει απαντήσεις

Η τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, εξέφρασε τις απορίες της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τη στάση τεσσάρων ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Κόλαση στην Ευρωβουλή

Μουδιασμένοι εντελώς οι περισσότεροι στη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο. Αυτοί που ξεσπάθωσαν ήταν η Μαρίν Λε πέν και ο Νάιτζελ Φάρατζ. Και την τιμητική της είχε και η Ελλάδα. Και οι δύο αναφέρθηκαν στη χώρα μας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Σοφία Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή

«Πυρά» κατά της Σοφίας Σακοράφα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωσή της μέσω της οποίας η ευρωβουλευτής έκανε λόγο για «ντροπή» που νιώθει επειδή «κάποτε ήλπισα μαζί σας» και που «προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας», αναφερόμενη στην Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

Ερώτηση Μαριά στην Ευρωβουλή για τα δικαιώματα των αγροτών

Ερώτηση για την παράταση ενεργοποίησης Οριστικών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης και την χορήγηση δικαιώματος ένστασης επί της οριστικής κατανομής των εν λόγω δικαιωμάτων κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, καθηγητής, Νότης Μαριάς.

Ο «δραχμιστής» Λεουτσάκος βολεύτηκε στην Ευρωβουλή

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ"                                                     

Από το ΣΥΡΙΖΑ, και μετέπειτα στη Λαϊκή Ενότητα, στην... Ευρωβουλή ο Στάθης Λεουτσάκος, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Subscribe to Ευρωβουλή