Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανώγεια: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση στα όπλα του διπλού φονικού

Ολοκληρώθηκε σήμερα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ η βαλλιστική εξέταση στα δύο όπλα που παραδόθηκαν στην αστυνομία μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Πρόκειται για το όπλο που παρέδωσε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, και το όπλο που παρέδωσε στο ΑΤ Ανωγείων η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη, ένα Glock διαμετρήματος 9Χ19.

Γιατροί του κόσμου: Δωρεάν συμβουλευτική για τον κορωνοϊό μέσω διαδικτύου

Επείγουσα δράση με στόχο την δωρεάν εξ αποστάσεως συμβουλευτική και καθοδήγηση από έμπειρο ιατρικό προσωπικό για τον κορωνοϊό, καθώς και την παραπομπή των ασθενών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας οργανώνουν οι «Γιατροί του Κόσμου» και η εταιρεία BookingClinic.

Στο Γηροκομείο Αθηνών κλιμάκιο του ΕΟΔΥ – Εξέτασαν όλους τους ηλικιωμένους

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, μετέβη στο Γηροκομείο Αθηνών, προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν εκεί.

Μπορείτε εύκολα να μάθετε αν έχετε αρχικό στάδιο Αλτζχάιμερ κάνοντας αυτό το απλό πράγμα! (Βίντεο)

Το Αλτζχάιμερ είναι μια τρομερή, εξουθενωτική ασθένεια, που όχι μόνο έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο άτομο που υποφέρει, αλλά και στα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού του κύκλου.

Επαναστατική ανακάλυψη: Ερευνητές δημιούργησαν τον πρώτο μίνι-αμφιβληστροειδή στο εργαστήριο

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΒΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Ερευνητές στη Γερμανία, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας, δημιούργησαν στο εργαστήριο μίνι-αμφιβληστροειδείς από πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα ποντικιών και ανθρώπων. Οι εν λόγω φακοί είναι το τμήμα του ματιού που είναι ευαίσθητο στο φως.

Subscribe to Εξέταση