Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΚΙΝΑΛ: Μετακλητοί το 37% του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε τον ν. 4622/2020 για την πολιτική προστασία, ο οποίος έμεινε ανεφάρμοστος για μήνες, επειδή, σύμφωνα με απάντηση του αρμόδιου Υφυπουργού σε ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής, υπήρχε πολλή γραφειοκρατία στην έκδοση των κανονιστικών πράξεων.

Παιδικοί Σταθμοί-ΕΣΠΑ 2020: Οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις και τα ποσά

Την διαδικασία για την συμμετοχή των μητέρων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ή άνεργων στην δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για την φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς περιλαμβάνει η ΚΥΑ που πήρε ΦΕΚ.

Γεωργιάδης: Στόχος να μην μείνει καμία επιχείρηση πίσω με στήριξη της ρευστότητας τους

Με στόχο να μην μείνει καμία επιχείρηση πίσω εξαιτίας της κρίσης και την διατήρηση των θέσεων εργασίας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε κατά την εξειδίκευση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να λιμνάσει ούτε ένα σεντ από διαθέσιμους εθνικούς και

Ποια μέτρα που προτείνει ο ΣΕΤΕ για την «επόμενη μέρα» στον τουρισμό

Τη δέσμη μέτρων που πρότεινε στο πλαίσιο της χθεσινής τηλεδιάσκεψης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, δημοσιοποίησε σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ο ΣΕΤΕ, συγκεκριμένα, εστιάζει σε 10 άξονες που θεωρεί ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Επικοινωνία Μητσοτάκη με την επίτροπο Φερέιρα για το ΕΣΠΑ

Τηλεφωνική συνομιλία με την επίτροπο για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις είχε σήμερα, Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από την Ελίζα Φερέιρα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης από τον κορωνοϊό, να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ευελιξία για τη χρήση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Οι νέες δράσεις του ΕΣΠΑ για την επιχειρηματικότητα

ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ                                                                       

Σε επτά ανέρχονται οι νέες προσκλήσεις του ΕΣΠΑ στο πεδίο της επιχειρηματικότητας, που θα ανακοινωθούν, μέχρι το τέλος του έτους, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης.

Παράταση αιτήσεων για τις δράσεις του ΕΣΠΑ

Παρατείνονται οι καταληκτικες προθεσμίες ηλεκτρονικής υποβολής των επενδυτικών σχεδίων για τις δράσεις «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» και «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» στο πλαίσιο του Επιχειρησια

Αλέξης Χαρίτσης: Αναπτυξιακός, ΕΣΠΑ και Σχέδιο Γιούνκερ, τα εργαλεία της Ανάπτυξης

Η αξιοποίηση «όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων»,  που ενεργοποιούνται μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης, διοχετεύοντας πολύτιμη ρευστότητα στην οικονομία, αποτελεί προτεραιότητα, για το υπουργείο Οικονομίας, ξεκαθάρισε από το Βόλο, ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης.

Τρία προγράμματα για τη μεταποίηση από το ΕΣΠΑ

Τρία προγράμματα του ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 170 εκατ. ευρώ, ειδικά σχεδιασμένα για την ενίσχυση της μεταποίησης και την ανασυγκρότηση του παραγωγικού τομέα εγκρίθηκαν, ύστερα από πρόταση της υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδιας για τη Βιομηχανία Θεοδώρας Τζάκρη. Η προκήρυξή τους αναμένεται το φθινόπωρο.

Νέες δράσεις του ΕΣΠΑ, ύψους 500 εκατ. ευρώ!

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!                                                                                                                                                              

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: 5 ΔΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Τι έγινε με το ΕΣΠΑ;

Δυο μέρες πριν λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, το υπουργείο Ανάπτυξης (η αρμόδια διεύθυνση) άλλαξε τουw όρους της συμμετοχής! Και το χειρότερο δεν ειδοποίησε τους ενδιαφερόμενους. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν υποβληθεί δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις οι οποίες πλέον θα απορριφθούν.

Το «τσουνάμι» αιτήσεων αυξάνει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για τους πτυχιούχους

Η αγορά διψάει για επενδύσεις και χρηματοδότηση και καθώς το εκπαιδευμένο προσωπικό και η επιχειρηματική βούληση υπάρχουν, οι αιτήσεις υποβάλλονταν κατά χιλιάδες για τα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε το πρώτο από τα 90 ασθενοφόρα

Στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας παρελήφθη το πρώτο ασθενοφόρο όχημα της προμήθειας των 90 νέων οχημάτων, που αποτελούν μέρος του γνωστού πολυετούς διαγωνισμού των 167 ασθενοφόρων οχημάτων και των 19 Κινητών Ιατρικών Μονάδων, για την κάλυψη των αναγκών παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησια

Παράταση μέχρι 10 Μαΐου για τις αιτήσεις των πτυχιούχων στο ΕΣΠΑ

Παράταση μέχρι την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 για την υποβολή αιτήσεων των επιχειρηματικών σχεδίων της δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του ΕΣΠΑ 2014-2020, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας,  λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε με το που άνοιξε η περίοδος υποβολής.

Subscribe to ΕΣΠΑ