Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Τουρισμός για Όλους»: Έκτακτη επιδότηση 100 εκατ. ευρώ - Ποιους αφορά

Έκτακτες επιδοτήσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων και τη διεύρυνση προγραμμάτων τόνωσης του εσωτερικού τουρισμού ανακοίνωσε στη Βουλή ο Υπουργός Τουρισμού, κ.

Βρούτσης: Επέκταση αναστολής συμβάσεων μέχρι τον Ιούλιο – Eνίσχυση εποχικών εργαζομένων

Το επίδομα 534 ευρώ για τον Ιούνιο και Ιούλιο για εργαζόμενους με κλειστές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις που πλήττονται στους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης, των μεταφορών, του πολιτισμού και του αθλητισμού, επιδότηση του μισθού των εργαζομένων π

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ προτείνει τολμηρό και κοστολογημένο πρόγραμμα επιδότησης της απασχόλησης

Η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει ενεργά και με γενναία, στοχευμένα μέτρα να κρατήσει ζωντανές τις επιχειρήσεις, να προστατέψει τους εργαζόμενους. Να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας τώρα». 

Προς επιδότηση 500 ευρώ σε εργαζόμενους λόγω κορωνοϊού

Με το ποσό των 500 ευρώ ανά μήνα θα επιδοτηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση όσοι εργαζόμενοι αναγκαστούν να αναστείλουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα σε περιοχές όπου έχουν κλείσει επιχειρήσεις λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ν. Κορέα: Μετά τα «Παράσιτα» επιδοτεί την ανακαίνιση των ημιυπόγειων διαμερισμάτων

Η ταινία «Παράσιτα» που σάρωσε τα βραβεία με αποκορύφωμα την ανακήρυξή της ως η Καλύτερη Ταινία στα βραβεία Όσκαρ φαίνεται ότι δεν επηρέασε μόνο την παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία αλλά και την πολιτική της Νότιας Κορέας.

"Η ΝΔ "κόβει" 16 από τις 28 άγονες γραμμές που λειτουργούσαν επί ΣΥΡΙΖΑ"

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας:

Η ΝΔ αφήνει εκτός 16 από τις 28 άγονες επιδοτούμενες αεροπορικές γραμμές που  λειτουργούσαν επί ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και τη γραμμή Κέρκυρα – Άκτιο (Λευκάδα) – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος.

Προστασία πρώτης κατοικίας: Οι αλλαγές στην επιδότηση του δημοσίου

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αλλαγές, που επέρχονται στην επιδότηση του Δημοσίου για την προστασία της πρώτης κατοικίας.   

Με την ΚΥΑ εξειδικεύονται κατά κύριο λόγο οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση συνεισφοράς του Δημοσίου στα επιχειρηματικά δάνεια.  

Προστασία πρώτης κατοικίας: Μόλις 36 ρυθμίσεις σε 22 εβδομάδες

Στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας έχουν εισέλθει 51.591 χρήστες, οι οποίοι και συναίνεσαν στην άρση του φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου. Έχουν αρχίσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης για ένταξη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα προστασίας της πρώτης κατοικίας 34.397 χρήστες.

Τέλος στην επιδότηση του μισθολογικού κόστους επιχειρήσεων!

ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ!                         

ΟΙ ΜΜΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΩΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΡΙΕΤΙΑ!

ΟΨΙΜΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΔ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΕΙΠΕ Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Subscribe to επιδότηση