Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Πότε πληρώνονται αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, δώρο Χριστουγέννων, αναστολές σύμβασης

Αυτό είναι ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και σε ό, τι αφορά το δώρο Χριστουγέννων, τις αναστολές συμβάσεων του Ιανουαρίου και τις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού.

Βολές Αχτσιόγλου για το lockdown: Ο κ. Μητσοτάκης καλλιεργεί παραπλανητικές εντυπώσεις για τα επιδόματα

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τα επιδόματα που θα δώσει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων οι οποίες τίθενται σε lockdown, εξαπολύει η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

ΟΠΕΚΑ: Τα επιδόματα που καταβάλλονται σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή  καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) παροχές, ύψους 177.459.568 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα καταβληθούν:

ΟΠΕΚΑ: Αυτά είναι τα επιδόματα που θα καταβληθούν στις 30 Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) παροχές, ύψους 177.459.568 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα καταβληθούν:

- Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε 242.632 δικαιούχους, συνολικού ύψους 53.554.965 ευρώ.

Επίδομα θέρμανσης: Πώς υπολογίζονται τα ποσά, ποιοι το δικαιούνται - Πότε θα καταβληθεί

Να καταβάλει νωρίτερα από άλλες χρονιές το επίδομα θέρμανσης σχεδιάζει για φέτος η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες, για το επίδομα θέρμανσης έχει εξασφαλιστεί ένα κονδύλι συνολικού ύψους 84 εκατ. ευρώ, το οποίο θα διανεμηθεί στα ευάλωτα νοικοκυριά και έχει ήδη προβλεφθεί στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού.

Συντάξεις και επιδόματα: Ποια καταβάλλονται έως την Παρασκευή

Μια σειρά πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Πέμπτη 30 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου καθώς θα καταβληθούν οι υπόλοιπες συντάξεις Αυγούστου 2020 από τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και μια σειρά από επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.

Βρούτσης: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα 800 ευρώ και 600 ευρώ στους δικαιούχους

Απαντήσεις για το πότε θα λάβουν οι δικαιούχοι το ειδικό επίδομα των 800 ευρώ για τις επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους ή έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση, αλλά και πότε θα πληρωθεί το εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ σε επιστήμονες έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

ΟΑΕΔ: Νωρίτερα η καταβολή Δώρου Χριστουγέννων και επιδομάτων

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων έτους 2019 από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, τα επιδόματα θα προπληρωθούν, ως εξής:

Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ TΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

Από την Παρασκευή 22 Απριλίου θα καταβάλλεται το δώρο του Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και τους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας του ΟΑΕΔ.

Subscribe to επιδόματα