Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αστυνομία: Προσοχή! Αν δείτε αυτό το email μην το ανοίξετε

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα περιπτώσεις απόπειρας υποκλοπής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μέσω email με τη χρήση τεχνικών «ηλεκτρονικού ψαρέματος» (phishing).

Απάτη διαδίκτυο: «Μην ανοίξετε αυτό το email», προειδοποιεί η Αστυνομία (φωτο)

Προειδοποίηση απευθύνει η Αστυνομία στους πολίτες για ένα παραπλανητικό email, που δήθεν αποστέλλεται από την ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομία καλεί να μην ανοίξουμε το συνημμένο αρχείο που ενδέχεται να λάβουμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, καθώς αποτελεί κακόβουλο λογισμικό.

Ριζική αλλαγή: Τέλος το φαξ σε ολόκληρο το δημόσιο – Μόνο με e-mails η επικοινωνία

Μεγάλες αλλαγές στον τρόπο συναλλαγής των πολιτών με το Δημόσιο αλλά και στην επικοινωνία των δημόσιων υπηρεσιών μεταξύ τους, φέρνει ο νέος Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης που συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/4) στο υπουργικό συμβούλιο και ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση.

Κορωνοϊός: Λάθος στα email στοίχισε στη Βρετανία τη συμμετοχή σε πρόγραμμα προμήθειας ιατρικού εξοπλισμού

Η Βρετανία έχασε μια ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα κοινοτικό πρόγραμμα προμήθειας ιατρικού εξοπλισμού για την καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού, εξαιτίας λάθους στα e-mail…

Στείλτε e-mail για παράκληση στην Παναγία της Τήνου!

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου δίνει τη δυνατότητα στους πιστούς για ηλεκτρονική αλληλογραφία και δωρεάν αποστολής αιτημάτων και ονομάτων για μνημόνευση μπροστά στη θαυματουργή εικόνα της Μεγαλόχαρης Παναγιάς της Τήνου.

Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Προσοχή: Αν λάβετε αυτό το email, μην το ανοίξετε!

Σε εξέλιξη νέα επίθεση που δεν ανιχνεύεται ακόμη και από τα λογισμικά antivirus.

Σύμφωνα με ανάρτηση του διαδικτυακού συμβούλου και υποψήφιου βουλευτή με τη Συμμαχία Πολιτών, Ντίνου Παστού, νέα επίθεση μέσω mail βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αναφέρει το strange.

Subscribe to email