Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιούνκερ: Πήραμε πολλά και δώσαμε λίγα στους Έλληνες

ΤΑ 7 ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Από τους Έλληνες «έχουμε πάρει πολλά, τους έχουμε δώσει λίγα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην εφημερίδα Le Monde, τασσόμενος υπέρ της άμεσης ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Επιμένει το ΔΝΤ: Καμία πληρωμή ως το 2040 για την Ελλάδα

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Την ώρα που η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επανέρχεται με κάθε επισημότητα και ζητάει παράταση χρόνου αποπληρωμής και νέα 20ετή περίοδο χάριτος.

FAZ: Δεν υπάρχει θέμα grexit – Ενθουσιασμός στο Βερολίνο για τον Τσακαλώτο

«Τα πράγματα φαίνονται ίδια με πέρυσι, στην πραγματικότητα, όμως, όλα είναι διαφορετικά. Το Grexit δεν αποτελεί πλέον θέμα. Το επιβεβαιώνουν όλοι οι παίκτες, ακόμα και εκείνοι οι οποίοι φλέρταραν με αυτό». Στο υπουργείο του κ.

Ξεκινάει η συζήτηση για το χρέος!

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις της αντιπολίτευσης, των πραγματικών ενόχων της καταστροφής της χώρας, η κυβέρνηση κατάφερε τον στόχο της, να ανοίξει την συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους. Κάτι, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν κατάφεραν ούτε καν να πλησιάσουν, παρά τα μέτρα ακραίας λιτότητας με τα οποία έδεσαν τον ελληνικό λαό.

Γκάμπριελ: Αφήστε τις βλακείες περί Σένγκεν και μειώστε το χρέος της Ελλάδας

Άμεση ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ζητά ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, χαρακτηρίζοντας κυνισμό τις συνεχείς απειλές για έξοδο της χώρας από το Σένγκεν. Την ίδια ώρα, στελέχη των Χριστιανοδημοκρατών σημειώνουν με έμφαση: «Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε την Ελλάδα».

Subscribe to ελληνικό χρέος