Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το ΕΣΡ θεωρεί ότι… δεν είναι απαραίτητος ο έλεγχος στα κανάλια για την πολιτική πολυφωνία

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) έκρινε ότι δεν χρειάζεται να ελέγξει τα τηλεοπτικά κανάλια ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει πολιτική πολυφωνία, αν δηλαδή κρατούν τις πολιτικές ισορροπίες παρουσιάζοντας όπως πρέπει τα κόμματα και δίνοντάς τους τον χρόνο που τους αναλογεί.

«Ταξιάρχαι»: Έκαναν τακτικά χειρουργεία παρά την απαγόρευση

Με εντολή της Περιφέρειας Αττικής, συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή, που πραγματοποίησε προχθές, 28 Απριλίου έλεγχο στην ιδιωτική γενική κλινική «Ταξιάρχαι», στο Περιστέρι, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων covid-19, που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια ζωής ασθενών.

Άρση περιορισμών: Πώς θα λειτουργούν τα ΚΤΕΟ από τη Δευτέρα

Αυστηροί κανόνες θα πρέπει να τηρούνται από την ερχόμενη Δευτέρα στα ΚΤΕΟ για την αποφυγή της διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού ενώ σύμφωνα με εγκύκλιο του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, για την αποφυγή συγχρωτισμού δίνεται παράταση της ισχύς των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου οχήματος, από τις 45 ημέρες που είχαν δοθεί, γι

Έφοδος και στα ΕΛΤΑ για έλεγχο τυχόν αθέμιτων πρακτικών στις ταχυμεταφορές

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στα ΕΛΤΑ πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την οικονομική αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης για τυχόν αθέμιτες πρακτικές στον τομέα των ταχυμεταφορών.

Κορωνοϊός: Εντατικοί έλεγχοι στα λιμάνια της χώρας - Τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες

Ενδελεχείς ελέγχους, ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποιούν από το πρωί σε όλα τα λιμάνια της χώρας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στα κεντρικά γραφεία της ACS - Έπειτα από καταγγελίες για ανατιμήσεις

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της οικονομικής αστυνομίας.

Κορωνοϊός: Από Δευτέρα σεκιούριτι θα ελέγχουν πόσοι μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ

«Από Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ», δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να αποτραπούν κρούσματα κορωνοϊού.

Κορωνοϊός- Φοιτήτριες από Ρώμη: Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος στο αεροδρόμιο

Οι αρμόδιες αρχές δεν έκαναν κανέναν έλεγχο στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από την Ιταλία

Το γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές δεν έκαναν κανέναν έλεγχο στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από την Ιταλία ανέφεραν σε τηλεοπτικό σταθμό φοιτήτριες.

Νέος έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε τράπεζες

Και σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές επανήλθαν κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε κεντρικά γραφεία των συστημικών τραπεζών, για ελέγχους, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν αποτελούν συνέχεια των χθεσινών ελέγχων, που είχε ως α

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τι μετέφερε στις αποσκευές του επιβάτης Λεωφορείου

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι υπάλληλοι του τελωνείου των Κήπων όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου στις αποσκευές επιβάτη λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν… μικρό θησαυρό!

Μπουτάρης: Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο

«Θα πρέπει να πιέσουμε έντονα την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στο Star, για το προσφυγικό.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόσθεσε ότι «δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο».

Subscribe to έλεγχος