Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιερά Σύνοδος σε πιστούς: Προσευχόμαστε και κάνουμε Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στα σπίτια μας

«Αν και οι αποφάσεις μας δέχθηκαν και δέχονται μεγάλη πολεμική από ορισμένους, ελαχίστους αδελφούς Χριστιανούς, εμείς, ως πνευματικοί πατέρες και αυτών των ανθρώπων, τους επισημαίνουμε ότι με την στάση τους αυτή διασπούν την ενότητα της Εκκλησίας» αναφέρει σε Εγκύκλιό της προς τους πιστούς η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κορωνοϊός: Διευκρινίσεις για τα κλειστά και ανοικτά μαγαζιά - Η εγκύκλιος για τις λαϊκές αγορές

Αύριο, Πέμπτη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εκδοθεί η απόφαση για τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι, όπως δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός 'Αδωνις Γεωργιάδης, η κατάσταση στην αγορά έχει πλήρως ομαλοποιηθεί.

Δε θα χαθεί το εξάμηνο στα ΑΕΙ διαβεβαιώνει η κυβέρνηση – Υπεγράφη η εγκύκλιος για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Τι δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Βασίλης Διγαλάκης

«Δεν θα χαθεί το εξάμηνο στα ΑΕΙ», δήλωσε το πρωί της Τρίτης 17 Μαρτίου ο αρμόδιος υφυπουργός, Βασίλης Διγαλάκης. Την ίδια στιγμή δήλωσε πως έχει υπεγράφη η εγκύκλιος για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα πανεπιστήμια.

ΟΑΕΔ: Υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις περισσότερες παροχές και βεβαιώσεις

Τη μετατροπή όλων των προαιρετικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) σε υποχρεωτικές ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού για τη δραστική μείωση του συγχρωτισμού στις υπηρεσίες του, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Χρέη στην εφορία: Πότε αναμένεται η εγκύκλιος για τη νέα πάγια ρύθμιση

Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η εγκύκλιος για τη νέα πάγια ρύθμιση 24-48 δόσεων, ενώ γίνεται προσπάθεια η πλατφόρμα να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τις απουσίες των μαθητών λόγω γρίπης

Εγκύκλιο με την οποία ενημερώνει ότι οι απουσίες των μαθητών που οφείλονται στην έξαρση της γρίπης δεν θα ληφθούν υπ' όψιν έστειλε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σημειώνοντας ότι έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος.

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την προστασία των διανομέων

Συγκεκριμένα μέτρα και υποχρεώσεις με σκοπό την προστασία της ασφαλείας και της υγείας των εργαζομένων στη διανομή προϊόντων με δίκυκλο ορίζει εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που εκπονήθηκε με τη συμβολή του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Τέλος στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες απέναντι στους ντελιβεράδες - Τι προβλέπει επερχόμενη εγκύκλιος

Τις υποχρεώσεις των εργοδοτών στο χώρο της εστίασης που απασχολούν διανομείς με μηχανάκι, θα προσδιορίζει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, η οποία αναμένεται να εκδοθεί, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

Ολόκληρη η εγκύκλιος για το ΕΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ                                                                               

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποσαφηνίζει τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα καταβαλλόμενα ποσά του ΕΚΑΣ.

Ολόκληρη η εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Οι λεπτομέρειες για τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις ορίζονται σε σχετική εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Οι αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών για τις φορολογικές δηλώσεις

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων περιλαμβάνει εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή που απεστάλη σε όλες τις εφορίες της χώρας και στους αρμόδιους φορείς.

Ειδικότερα η εγκύκλιος δίνει τις ακόλουθες διευκρινίσεις για την συμπλήρωση και τη υποβολή της φορολογικής δήλωσης:

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν 500.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ                                                                                                                             

Ξεκίνησαν τα «ραβασάκια» που αφορούν χιλιάδες ιδιοκτήτες ανασφάλιστων αυτοκινήτων.

«Δεύτερη ευκαιρία» για τις 100 δόσεις: Όροι και πρϋποθέσεις

Δεύτερη ευκαιρία θα έχουν όσοι έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων λόγω νέων χρεών και με νέα εγκύκλιο θα μπορούν πλέον να επανενταχθούν σε αυτή και να πληρώσουν με δόσεις και τις νέες οφειλές τους (μη ασφαλιστικές).

Subscribe to Εγκυκλιος