Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σταματά η παραγωγή μασκών για τα σχολεία μετά το φιάσκο με το μέγεθος

Με απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) διακόπτεται άμεσα η παραγωγή των μασκών για τα σχολεία, μετά το φαινόμενο με τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές κατά την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς.

Οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΟΚ

Οριστική απόφαση για διακοπή της σεζόν, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πάρθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Έτσι, η Α2 Ανδρών, η Β' και η Γ' Εθνική, η Α1 Γυναικών και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της ΕΟΚ ολοκληρώνονται πρόωρα.

Δίωρη διακοπή των δρομολογίων του Τραμ την Κυριακή

Ολιγόωρη διακοπή των δρομολογίων του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Κασομούλη έως την Παναγίτσα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών. 

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια θα διακοπούν από τις 7 έως τις 9 το πρωί και θα διεξάγονται στα τμήματα Παναγίτσα - Βούλα, Παναγίτσα - ΣΕΦ και ΣΕΦ - Βούλα.

"Τέλος" το WhatsΑpp για εκατομμύρια χρήστες τον Φεβρουάριο – Σε ποια κινητά θα σταματήσει να λειτουργεί

Η εφαρμογή WhatsΑpp θα σταματήσει να λειτουργεί σε εκατομμύρια κινητά iPhone και Android μετά την 1η Φεβρουαρίου.

Από την ημερομηνία αυτή η εφαρμογή δεν θα υποστηρίζεται σε κινητά iPhone που έχουν λογισμικό παλαιότερο από το iOS 7 καθώς και σε συσκευές Android με έκδοση 2.3.7.

Διακοπή νερού στο Χαϊδάρι

Διακοπή νερού στο δήμο Χαϊδαρίου και ειδικότερα στην περιοχή «Άνω Δάσος» θα σημειωθεί αύριο, Τετάρτη, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, η διακοπή νερού θα γίνει λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.

Το δελτίο τύπου της ΕΥΔΑΠ αναφέρει τα εξής:

Κοντονής: Αν χρειαστεί θα διακοπεί και το πρωτάθλημα (Βίντεο)

Έτοιμος για όλα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θεωρεί ότι η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι, αφού φέτος δεν είχαμε... νεκρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κοντονής στο Ionian TV για:

Subscribe to διακοπή