Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, είναι του Αγίου Θεοκλήτου επισκόπου Λακεδαιμονίας θαυματουργού, του Προφήτου Ναούμ και του Αγίου Φιλαρέτου ελεήμονος. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Θεόκλητος, Ναούμ, Ναούμης, Ναόμι, Ναούμα, Φιλάρετος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Αρετή, Αρετούσα *. 

Ο πρώτος άνθρωπος που θεραπεύτηκε από το AIDS πεθαίνει από καρκίνο

Ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που θεραπεύτηκε από τον ιό HIV, ο Τίμοθι Ρέι Μπράουν, ο Αμερικανός που έγινε γνωστός ως «ο ασθενής του Βερολίνου», βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, όπως ανακοίνωσε ο σύντροφός του.

Νίκησε το AIDS και δεύτερος ασθενής – Ποια θεραπεία ακολούθησε

Επιστήμονες στη Βρετανία – μεταξύ των οποίων δύο ελληνικής καταγωγής – επιβεβαίωσαν, μετά από μακρόχρονη παρακολούθηση, τη θεραπεία ενός δεύτερου ανθρώπου από τον ιό HIV του AIDS, του λεγόμενου «ασθενούς του Λονδίνου». Η περίπτωση ύφεσης και πιθανής θεραπείας του είχε γίνει γνωστή στο 2019 και τώρα ήλθε η επιβεβαίωση.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον ιό

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS, πραγματοποιεί δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, σήμερα, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.   

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για υιοθέτηση υγιέστερων και ασφαλέστερων στάσεων ζωής, θα πραγματοποιήσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του HIV/AIDS, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

ΠΦΣ: Ζητά τη λήψη επιπλέον μέτρων που αναχαιτίζουν την εξάπλωση του ιού HIV

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, προτείνει τη λήψη επιπλέον μέτρων που συμβάλουν στον περιορισμό της εμφάνισης νέων κρουσμάτων  και αναχαιτίζουν την εξάπλωση του ιού HIV στους πληθυσμούς υψηλού κινδύνου, προτείνει.

Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS - 35 εκατ. θάνατοι τα τελευταία 30 χρόνια

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η HIV λοίμωξη εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό παγκόσμιο ζήτημα δημόσιας υγείας, καθώς μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει περισσότερες από 35 εκατ. ζωές.

Διοργανώνουν πάρτι οργίων και παίζουν «ρώσικη ρουλέτα» με τον ιό του AIDS

ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ                                                                                                                              

Ακούγεται απίστευτο, ωστόσο είναι αληθινό και έχει κάνει τους γιατρούς να παραμιλούν επισημαίνοντας τον τεράστιο κίνδυνο που εγκυμονούν τέτοιου είδους ενέργειες.

Απειλές Πολάκη κατά δημοσιογράφου

«ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗ ΓΗ»

Προκαλεί εκ νέου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιτέθηκε με ασύλληπτες ύβρεις και απειλές κατά δημοσιογράφου.

Ανθρώπινα έμβρυα ανθεκτικά στο AIDS δημιούργησαν επιστήμονες

ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ                                                                                                                                                                                                                       

Ο Έλτον Τζον συναντάει τη lady Gaga στη Sunset Boulevard και προκαλούν πανικό (βίντεο)

Μια τεράστια σκηνή είχε στηθεί σε ένα παρκινγκ στον φημισμένο δρόμο Sunset Boulevard προκειμένου ο Έλτον Τζον να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη των κατοίκων του Χόλιγουντ στο ίδρυμά του για την καταπολέμηση του aids

Subscribe to aids