Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Καμπανάκι» ΠΟΥ: Η επιδημία «επιταχύνεται» - «Αποδείξεις για διασπορά μέσω του αέρα»

Η επιδημία του κορωνοϊού «επιταχύνεται» καθώς προκάλεσε 400.000 νέα κρούσματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε, προειδοποίησε σήμερα ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ενδείξεις ότι ο κορωνοϊός μπορεί να αιωρείται μέσα στους χώρους των νοσοκομείων -Ιδίως στις τουαλέτες

Νέες ενδείξεις ότι ο νέος κορωνοϊός μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του αέρα, προκύπτουν από κινεζική επιστημονική μελέτη σε δύο νοσοκομεία της Ουχάν, στα οποία εντοπίστηκε το γενετικό υλικό (RNA) του ιού σε μικροσκοπικά αερομεταφερόμενα σταγονίδια, ιδίως μέσα στις τουαλέτες.

Kαθάρισε ο αέρας στα Ιμαλάϊα!

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες τα Ιμαλάια είναι ορατά από απόσταση 100 μιλίων και οι κάτοικοι στο Παντζάμπ της βόρειας Ινδίας αντιδρούν με δέος στη θέα της οροσειράς των Ιμαλαΐων, η οποία είναι πλέον ορατή εξαιτίας της μείωσης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης μετά τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού!

Κλειστή η λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα

Κλειστή είναι η λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα εξαιτίας πινακίδας που κινδυνεύει να πέσει στο οδόστρωμα. Συγκεκριμένα η διακοπή των οχημάτων έχει σημειωθεί από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου μέχρι και την Εθνάρχου Μακαρίου.

Τρόμος στον αέρα: Αναγκαστική επιστροφή Boeing 777 στη Μόσχα λόγω ρωγμής στο τζάμι του πιλοτηρίου

Με περισσότερους από 200 επιβάτες

Επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777 που μεταφέρει περισσότερους από 200 επιβάτες επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Μόσχας λόγω ρωγμής σε παράθυρο του πιλοτηρίου, μετέδωσε το πρακτορείο TASS. 

Subscribe to αέρας