Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σε υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ

Δυστύχημα συνέβη στη 13:30 σήμερα στη Ζάκυνθο με θύμα τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ, ο θανών υπέστη ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στον Υποσταθμό Ζακύνθου.

Σε λειτουργία αναμένεται να μπει η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Πελοποννήσου το 2020

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ στις 25 Οκτωβρίου υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την κατασκευή Γραμμής Μεταφοράς στο τμήμα «Μολάοι-Τερματικό» (ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, ανάδοχος η ΙΝΤΡΑΚΑΤ) και για την κατασκευή του σταθμού STATCOM (ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, ανάδοχος η ΕΛΕΚΤΡΟΜΕΚ-NARΙ).

Το μέλλον του ΑΔΜΗΕ στη συνάντηση Σκουρλέτη με την ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ

Όλες οι αλλαγές, που έρχονται στον χώρο της Ενέργειας, οι δημοπρασίες ηλεκτρικής ενέργειας ΝΟΜΕ, η ταυτόχρονη ακύρωση του νόμου για την «Μικρή ΔΕΗ»,  ο νέος σχεδιασμός για τον ΑΔΜΗΕ και την ακύρωση των ρυθμίσεων ιδιωτικοποίησης του 66%, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, με τον Πρόεδρ

Μεταρρυθμίσεις τις λένε

Πάει και ο ΑΔΜΗΕ. Συμφώνησε ο Σκουρλέτης με τους τοκογλύφους δανειστές, στο όνομα πάντα της απελευθέρωσης της αγοράς ρεύματος και στο πλαίσιο των “μεταρρυθμίσεων”. Το Δημόσιο θα ελέγχει την πλειοψηφία του ΔΣ και θα ορίζει τον διευθύνοντα σύμβουλο, πάντα όμως με τη σύμφωνη γνώμη του μετόχου μειοψηφίας!

Συμφωνία Σκουρλέτη – θεσμών για τον ΑΔΜΗΕ

Μπορεί οι συνομιλίες μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και του κουαρτέτου να διακόπηκαν αιφνιδίως στις 02:00 την Τρίτη, ωστόσο πριν οι εκπρόσωποι των θεσμών αναχωρήσουν από την Αθήνα για την Ουάσινγκτον, όπου θα πραγματοποιηθεί η εαρινή Σύνοδος του ΔΝΤ, είχαν μια τελευταία συνάντηση με τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

Subscribe to ΑΔΜΗΕ