Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελένη Τσερεζόλε

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

 

Ραγίζει η επιτελικότητα

Της Ελένης Τσερεζόλε

Ραγίζει η επιτελικότητα; Ραγίζει η συνοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Το τελευταίο φιάσκο με τις μάσκες για... ελέφαντες, που είναι άλλη μια «επιτυχία» τύπου «σκόιλ ελικίκου», μοιάζει να «λοιμώξιασε» τη κυβέρνηση του Μωϋσή, που πλέον είναι φανερό ότι δυσκολεύεται με τα... θαύματα.

«Θα βρεθούμε σε χειμώνα κοινωνικής κόλασης»

«Θα βρεθούμε σε έναν χειμώνα κοινωνικής κόλασης», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας εφ’ όλης της ύλης προχθές το βράδυ στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

Ετσι είναι, γιατί έτσι θέλουμε

«Το πολύ πολύ αυτό που θα βλέπουν οι επισκέπτες τις αμέσως επόμενες μέρες είναι λίγο μαύρο στο χώμα» και «Το να βλέπει λίγο και ο επισκέπτης το καμένο κάτω δεν είναι και τίποτα τρομερό». 

Κυβέρνηση άριστη στην αναλγησία...

Σειρά, στο στόχαστρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά τους νέους, που τους στοχοποίησε και τώρα τους έχει πάρει φαλάγγι ως δήθεν αποκλειστικούς φορείς μετάδοσης του Covid-19, παίρνουν οι... συνταξιούχοι. Πολλοί από τους οποίους μάλιστα ψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να γίνει πρωθυπουργός. Και τώρα εισπράττουν το «ευχαριστώ».

Subscribe to Ελένη Τσερεζόλε