Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελένη Τσερεζόλε

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

 

Αλαζονεία, αυταρέσκεια και... άγιος ο Θεός!

Ήταν πολύ αποκαλυπτική η συζήτηση χθες στη Βουλή για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Και αυτό γιατί έφερε στο προσκήνιο, για όσους την παρακολούθησαν, την ανεπάρκεια και την έλλειψη στρατηγικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Χαστούκι στην κυβέρνηση για τη Novartis

Ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, που αποδεικνύει ότι η υπόθεση Novartis ήταν τελικά σκάνδαλο, δικαιώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι... σκευωρία όπως υποστηρίζει, με τη βοήθεια των συστημικών ΜΜΕ, η κυβέρνηση.

Δύο τοποθετήσεις, δύο κόσμοι...

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εισβολή του όχλου στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, στην καρδιά της αμερικανικής δημοκρατίας, τροφοδότησαν παγκόσμιες αντιδράσεις και καταδίκες. Μεταξύ τους κι εκείνες του Έλληνα πρωθυπουργού και του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δύο τοποθετήσεις, δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι.

Ανέμελα «δίνει» γαλάζιους αυτοδιοικητικούς…

Με το σταγονόμετρο και με μισόλογα παραδέχεται η κυβέρνηση τα λάθη και την αδιαφορία της στη διαχείριση της πανδημίας, μη διστάζοντας, όχι μόνο να παρακάμπτει τους επιστήμονες, αλλά και να φορτώνει τις ευθύνες σε… γαλάζιους αυτοδιοικητικούς!

Subscribe to Ελένη Τσερεζόλε