Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελένη Τσερεζόλε

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

 

Μια διαρροή, πολλά ερωτήματα και υποψίες

Η σπουδή την οποία επέδειξε το Μαξίμου να... «διαρρεύσει», με τον πιο επίσημο και πομπώδη τρόπο ότι ο Πρωθυπουργός είχε δώσει «ρητή εντολή» στον υπουργό Εξωτερικών να σηκώσει τους τόνους, σε περίπτωση πρόκλησης από τον Τούρκο ομόλογό του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη γείτονα, προκαλεί εντύπωση, ερωτήματα και, εντέλει, υποψίες.

Δριμεία κριτική και προτάσεις από Τσίπρα

«Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι» δήλωνε χθες χαμογελώντας αυτάρεσκα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντάς. Άλλη μια απόδειξη του πόσα έτη φωτός μακριά από την τραγική πραγματικότητα των νοσοκομείων του ΕΣΥ που λυγίζουν και των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά, βρίσκεται η σημερινή κυβέρνηση.

Στην κοσμάρα τους…

Της Ελένης Τσερεζόλε

Ο πρωθυπουργός μας δίνει «ραντεβού στα Λουλουδάδικα», αγκαζέ με τη σύζυγό του, χαμογελώντας στον φακό, σε ένα προφανές ιστορικό λογοπαίγνιο, αδιαφορώντας πλήρως για τη σημερινή, πανδημική, συγκυρία...

Αριστεία made by Cisco...

Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι. Η σοφή ρήση του λαού μας εφαρμόζεται πλήρως στην περίπτωση της υπουργού Παιδείας, κ. Κεραμέως. Για την οποία η αποκάλυψη της σύμβασης με την Cisco είναι αποκαλυπτική σχετικά με τη διαχείριση της πλατφόρμας της τηλεκπαίδευσης Webex.

Subscribe to Ελένη Τσερεζόλε