Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τα τέσσερα συμβόλαια που... καίνε στην ΑΕΚ - Στο τραπέζι νέες προτάσεις

Τα τέσσερα συμβόλαια που... καίνε στην ΑΕΚ - Στο τραπέζι νέες προτάσεις

Το "καυτό" ζήτημα των επεκτάσεων συμβολαίων για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2021, μπαίνει σε προτεραιότητα στην ΑΕΚ.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μάρκο Λιβάγια, Νέλσον Ολιβέιρα, Κώστας Γαλανόπουλος και Χρήστος Αλμπάνης και είναι ξεκάθαρο πως στόχος της "Ένωσης" είναι να τους διατηρήσει στο ρόστερ της. 

Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ΑΕΚ και οι δυο τους είναι απόλυτα χαρούμενοι στην Ελλάδα. Προφανώς, ο Κροάτης επιθυμεί καλύτερο συμβόλαιο για να παραμείνει στην "Ένωση", ενώ θετικός είναι και ο Πορτογάλος στο να συνεχίσει στα "κιτρινόμαυρα", αν και δεν έχει κρύψει πως κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Γαλανόπουλου και Αλμπάνη, είναι σίγουρο πως θα γίνει κουβέντα για την επέκταση των συμβολαίων τους. Μπορεί ο Αλμπάνης να μην έχει καταφέρει να καθιερωθεί, όμως στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ σε αυτόν, ενώ ο Γαλανόπουλος αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα, παρότι έμεινε λίγο πίσω λόγω του τραυματισμού του.  

πηγή: filathlos.gr