Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρόβλημα με τη διεξαγωγή της ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με τη διεξαγωγή της ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό

Η Γουλβς επιθυμεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League να διεξαχθεί κανονικά στην έδρα της.

Την ίδια στιγμή η αγγλική κυβέρνηση έχει λάβει την απόφασή της και είναι κατηγορηματική ότι όποιος μεταβαίνει στα εδάφη της, προερχόμενος από το εξωτερικό θα πρέπει να παραμένει σε καραντίνα 14 ημερών, λόγω του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο με τις τωρινές συνθήκες να γίνει το ματς στα μέσα Αυγούστου στο «Μολινό».

Σε κάθε περίπτωση η UEFA θα λάβει τις οριστικές της αποφάσεις στις 17 Ιουνίου. Για την ώρα, όμως, όλα είναι ανοιχτά. Αν η αγγλική κυβέρνηση δεν πάρει κάποια νέα απόφαση μέσα στις τρεις επόμενες εβδομάδες, διαφοροποιώντας τα δεδομένα τουλάχιστον για τις ομάδες από το εξωτερικό που θα πρέπει να ταξιδέψουν στα μέρη της, επιτρέποντας την είσοδό τους, τότε η UEFA θα οδηγηθεί στην αλλαγή έδρας εκτός Αγγλίας.

Διότι δεν γίνεται οι ομάδες να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία 14 ημέρες πριν από την διεξαγωγή των αγώνων, αφού μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχουν ακόμα υποχρεώσεις στα εγχώρια πρωταθλήματά τους.

Αλλά ακόμη κι αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, ποιος θα αναλάμβανε να καλύψει το κόστος παραμονής μιας ομάδας σε ξενοδοχείο και προπονητικές εγκαταστάσεις για δύο εβδομάδες;

Ο αγώνας Γουλβς-Ολυμπιακός δεν είναι, πάντως, ο μοναδικός που προβληματίζει την UEFA, την αγγλική κυβέρνηση και τις ομάδες.

Πηγή: filathlos.gr