Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΛεΜπρόν Τζέιμς: Σκασίλα μας αν ο Τραμπ θα βλέπει ή όχι ΝΒΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Σκασίλα μας αν ο Τραμπ θα βλέπει ή όχι ΝΒΑ

Με την φράση «Και ποιός νοιάζεται;» απάντησε ο ΛεΜπρον Τζέιμς στην τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα πως κλείνει την τηλεόραση όταν βλέπει παίκτες του ΝΒΑ να γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις φυλετικές διακρίσεις.

«Νομίζω ότι είναι κρίμα. Δουλεύουμε με το NBA. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να μπορέσουν να επιστρέψουν. Έκανα τα πάντα και μετά τους βλέπω όλους να γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Αυτό δεν είναι αποδεκτό από μένα. Όταν βλέπω να το κάνουν αυτό, κλείνω την τηλεόραση, δεν με νοιάζει πια», δήλωσε o πρόεδρος των ΗΠΑ.

Για να λάβει την... πληρωμένη απάντηση του μεγαλύτερου star του ΝΒΑ: «Δεν νομίζω ότι η κοινότητα του μπάσκετ είναι λυπημένη που χάνει έναν τέτοιο θεατή. Το NBA πρόκειται να συνεχισθεί και χωρίς να μας βλέπουν. Νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω για όσους αγαπούν το μπάσκετ. Ποιος νοιάζεται απεγνωσμένα εάν είναι ή όχι μπροστά στην τηλεόρασή του κατά τη διάρκεια των αγώνων;».

Ο ηγέτης των Λέικερς, λίγο μετά την ήττα από τους Θάντερ με 105-86, συμπλήρωσε πως «το άθλημά μας είναι σε εξαιρετική θέση και έχουμε οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Οι θαυμαστές μας, αγαπούν και σέβονται αυτό που προσπαθούμε να φέρουμε στο παιχνίδι. Και γνωρίζουν τι είναι σωστό και τι είναι λάθος».