Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαραντόνα

Η αποκάλυψη του Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον Μαραντώνα: Γιατί δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο trifilara.gr. Ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε βρεθεί κοντά στο Τριφύλλι στη “δύση” της καριέρας του και είχε απορριφθεί εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο!

“Εξαιτίας μου δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό, το 1994. Ο πρόεδρος μου είχε πετάξει το όνομα του σε μια ομιλία, του είχα πει όχι και του είχα εξηγήσει τους λόγους. Είχε περάσει πολλές περιπέτειες, αλλά δεν ήθελα να τον δούμε στο τέλος της καριέρας του σε αυτή την κατάσταση και ήταν πολύ ιδιαίτερος και δύσκολος στη συνεργασία. Δεν το μετάνιωσα… Γιατί ήθελα να έχω τον Μαραντόνα που θα έδινε ρεσιτάλ, γιατί τον αγαπούσα. Γι΄ αυτό το λόγο είχα πει όχι στον πρόεδρο”, είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ αναφορικά με το χαμό του σπουδαίο Ντιεγκίτο, ο “Ινδιάνος” τόνισε εμφανώς συγκινημένος:

“Ο πιο μεγάλος παίκτης, η μεγαλύτερη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να μιλήσω για την κακή ζωή και τα ναρκωτικά. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν. Γιατί ήταν όλα σε ένα. Πανέξυπνος, γρήγορος, δυνατός αν και αρκετά κοντός και με ένα πόδι και κατέκτησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την αξία του. Θα πενθεί όλος ο πλανήτης”.