Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανατροπή με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ - Η σημαντική πρόοδος και η φιλία με τον Σαλάχ

Ανατροπή με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ - Η σημαντική πρόοδος και η φιλία με τον Σαλάχ

Κώστας Τσιμίκας έχει σταθεί άτυχος με τους τραυματισμούς που έχει υποστεί φέτος, αλλά προσπαθεί συνεχώς, κάθε μέρα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ. «Στις αρχές, ήταν δύσκολο να καταλάβω τον τρόπο που παίζει η Λίβερπουλ.

Αλλά τώρα, έπειτα από αρκετούς μήνες, γνωρίζω ακριβώς τι θέλει ο προπονητής και το πλάνο που έχει», λέει ο Έλληνας διεθνής μπακ σε δηλώσεις του. Αυτό είναι ενδεικτικό της σημαντικής αγωνιστικής προόδου που έχει κάνει ο «Τσίμι». Το γνωστό Μέσο «The Athletic», τονίζει σε δημοσίευμά του πως η πρόοδος και η βελτίωση του Τσιμίκα στις προπονήσεις είναι εμφανέστατη πλέον.

Αξίζει να σημειωθεί και κάτι ακόμη πάντως. Πως ο Τσιμίκας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ και χαρακτηρίζεται ως «μία από τις αγαπημένες φιγούρες» στις τάξεις της ομάδας, οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του είναι εξαιρετικές, ενώ τον συνδέει και μία στενή φιλία με τον σταρ του συλλόγου, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Όλα αυτά προφανώς είναι πολύ σημαντικά και έχουν τη δική τους αξία για τον Έλληνα μπακ, ο οποίος μοχθεί καθημερινώς ούτως ώστε να βρει τη δική του θέση στο «Άνφιλντ».

Πηγή: Filathlos.gr