Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το διάσημο μιούζικαλ «BabySharkLive» τον Δεκέμβριο στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Το διάσημο μιούζικαλ «BabySharkLive» τον Δεκέμβριο στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Σταύρου Ξηντάρα

Το διάσημο μιούζικαλ «BabySharkLive» ερχεται τον Δεκέμβριο και στην Αθήνα, στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. 

Το “BabySharkLive!” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Pinkfong’sBabyShark”με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 3,9+δισεκατομμύριαπροβολές στο YouTubeκαι τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.

Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν αγαπήσει το κανάλι της SmartStudyστο YouTube, με τα εκπαιδευτικά videosπου προσφέρουν μάθηση μέσα από τη ψυχαγωγία (edutainment). Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν τα αυθεντικά Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο videowall(γιγαντοοθόνη). Ένα showπου αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. 

Η ιστορία:Η οικογένεια Sharkμία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Sharkαντιλαμβάνονται ότι ο BabySharkδεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια... Ο BabySharkέχει χαθεί... Τι θα κάνουν; Που βρίσκεται ο BabyShark; Πως θα τον εντοπίσουν; Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο ήρωα από τον πλανήτη Stariaγια να τους βοηθήσει. Άμεσα, ο Pinkfongμε τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως «κινητή εγκυκλοπαίδεια», θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό. Για να φτάσουν στον ωκεανό θα χρειαστεί να διασχίσουν τη ζούγκλα και στη συνέχεια πελώρια βουνά καλυμμένα με πάγους. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν μαϊμούδες, κροκόδειλους, παιχνιδιάρηδες πιγκουίνους και πολύχρωμα ζώα της θάλασσας. Κάθε σταθμός και μία αναμέτρηση γεμάτη παιχνίδι, χορό και τραγούδι.

Όλοι θα προσφέρουν βοήθεια στον Pinkfongκαι τον Hogiστην περιπέτεια αναζήτησης του BabyShark.Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον BabyShark; Θα χορέψουν όλοι μαζί ξανά στον αγαπημένο ρυθμό του “doodoodoodoo”;Μία θεαματική θεατρική περιπέτεια στο βυθό που δεν πρέπει να χάσετε!

λ΄΄κ
 

ξκξκξκξκξκξκξκξκξκ