Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το Classic Rock 5 επιστρέφει στο Ηρώδειο

Το Classic Rock 5 επιστρέφει στο Ηρώδειο

Του Σταύρου Ξηντάρα

Για 5η χρονιά η καρδιά της rock μουσικής 
χτυπά με κλασσικούς ήχους στο Ηρώδειο 
από μεγάλους rock stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Για τέσσερις συνεχείς χρονιές οι συναυλίες του Classic Rock γίνονται sold out! Πάνω από 26.000 άτομα μέχρι τώρα είδαν το ροκ… αλλιώς! Το ραντεβού καθιερώθηκε. Το Classic Rock 5 επιστρέφει στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου με δυνατούς guest πρεσβευτές του αυθεντικού Rock ήχου, μια δυνατή ορχήστρα και τις πιο μεγάλες ροκ επιτυχίες, σε ένα εντελώς νέο εκρηκτικό playlist!
 
Οι φετινοί guests είναι χαρισματικές και εμβληματικές μουσικές προσωπικότητες!!

Ο τραγουδιστής γίγαντας JOE LYNN TURNER, που χάρισε την φωνή του στα συγκροτήματα θρύλους των Rainbow και Deep Purple, θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς στην ιστορία της ροκ όπως Spotlight kid και I Surrender μέχρι Smoke on the water και Highway Star.

O DAVE BICKLER , η αυθεντική αξεπέραστη φωνή του Eye Of The Tiger, το τραγούδι που βραβεύτηκε με Grammy Award for 'Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal'.  Εκτός από την μεγάλη αυτή επιτυχία θα ερμηνεύσει και άλλα τραγούδια  των Survivor όπως το Burning Heart, Feels Like Love, I Can’t Hold Back,  αλλά και από την σόλο καριέρα του.

Και η εμπειρία συνεχίζεται, με SCORPIONS, QUEEN κ.α. να παρουσιάζονται από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με δυνατό συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα! 
 
Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 θα ζήσουμε την πιο λαμπρή νύχτα του Σεπτέμβρη όπου τα αστέρια της rock και το φεγγάρι του κλασικού ήχου θα φωτίσουν με την λάμψη τους τη σκηνή του Ηρωδείου, σε μια μουσική εμπειρία ζωής για τους θεατές της Αθήνας που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο πιο σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού. 
 
Ζήσε και αυτόν τον Σεπτέμβρη την απόλυτη μουσική εμπειρία του Classic Rock για 5η συνεχή χρονιά!

Το Classic Rock 5 επιστρέφει στο Ηρώδειο

politismos