Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Ταύρος μαινόμενος" κατά Γεωργιάδη ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

"Ταύρος μαινόμενος" κατά Γεωργιάδη ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Δριμεία επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εξαπολύει πυρά κατά του υπουργού Ανάπτυξης, προκαλώντας τον να τον βγάλει από την αίθουσα της προανακριτικής "αν έχει άντερα".

"Γεωργιάδη! Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα Εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε,ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις Εσύ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις .... ΟΥΣΤ !!" έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση του παύλου Πολάκη:

Στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

"Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου..." έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο twitter.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης:

Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου... pic.twitter.com/EnGIuNrqIK

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 9, 2019

"Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καλούσε την φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο" δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης.