Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παππάς: Ο κορωνοϊός συνάντησε τον Μητσοτάκη σε ηθελημένη αδράνεια

Παππάς: Ο κορωνοϊός συνάντησε τον Μητσοτάκη σε ηθελημένη αδράνεια

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «οι εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν πείθουν τους ανθρώπους της αγοράς»

Επίθεση μέσω Facebook, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς τονίζοντας πως «η πανδημία του κορονοϊού συνάντησε την Ελλάδα σε ύφεση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε «ηθελημένη αδράνεια».

Ακόμη προσθέτει πως η «απάτη της ΝΔ αποκαλύφθηκε νωρίς» ενώ υπογραμμίζει πως «οι σημερινές εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν πείθουν τους ανθρώπους της αγοράς». «Δυστυχώς για τη ΝΔ, η αγορά και οι εργαζόμενοι δεν «καταναλώνουν» ηλιοβασιλέματα», επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την κατεδάφιση της ελληνικής οικονομίας καθώς και της όποιας ελπίδας για τη δημιουργία αναχώματος στην ύφεση, τα λουκέτα, την ανεργία», καταλήγει ο κ. Παππάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση Παππά:

Ο κορωνοϊός συνάντησε την Ελλάδα σε ύφεση και τον κ. Μητσοτάκη σε ηθελημένη αδράνεια

Η απάτη της ΝΔ αποκαλύφθηκε νωρίς. Ο κορωνοϊός συνάντησε την Ελλάδα σε:

  • Ύφεση για δύο συνεχόμενα τρίμηνα.
  • Πτώση της βιομηχανικής παραγωγής για επτά μήνες.
  • Μείωση της απασχόλησης για τέσσερις μήνες στη σειρά.
  • Οι σημερινές εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν πείθουν τους ανθρώπους της αγοράς.
  • Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι εργαζόμενοι βιώνουν ήδη τις συνέπειες της ηθελημένης αδράνειάς του.
  • Τα εργαλεία παροχής ρευστότητας δεν στηρίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Έχουν καταστεί εργαλείο δημόσιων σχέσεων στα χέρια των τραπεζών για την εξυπηρέτηση των καλών πελατών τους.
  • Στο ΤΕΠΙΧ ΙΙ έχουν ενταχθεί μόνο 12,7 χιλιάδες επιχειρήσεις και στην επιστρεπτέα προκαταβολή 53 χιλιάδες ως τώρα από το σύνολο των 750 χιλιάδων επιχειρήσεων της χώρας.
  • Ο τρίτος γύρος της επιστρεπτέας προκαταβολής αφενός μεταφέρει χρήματα από τους δύο πρώτους αποτυχημένους γύρους της, αφετέρου θα διοχετευτεί στα ίδια ταμεία. Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, παραδέχθηκε ότι ασπάζεται την πρακτική των τραπεζών.
  • Οι πρόσκαιρες μειώσεις της προκαταβολής φόρου αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό και αφορούν πολύ λίγους.
  • Για τους δε εργαζόμενους δεν διαφαίνεται καμία προστασία. Η εργασιακή ζούγκλα που δημιούργησε η ΝΔ, διά του κ. Βρούτση, μαζί με τον ΣΕΒ συνεχίζεται.

Δυστυχώς για τη ΝΔ, η αγορά και οι εργαζόμενοι δεν «καταναλώνουν» ηλιοβασιλέματα.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την κατεδάφιση της ελληνικής οικονομίας καθώς και της όποιας ελπίδας για τη δημιουργία αναχώματος στην ύφεση, τα λουκέτα, την ανεργία.