Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο πολιτικός πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα - Η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν (Βίντεο)

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, μίλησε πριν από λίγο στο δελτίο του Kontra News 10, με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Όπως ανέφερε η πρώην υπουργός, "Οι εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα δεν θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας, εστιάζω στο μείζον στο σκληρό, αυτό ζούμε όλοι καθημερινά. Αντιλαμβάνομαι όμως παράλληλα και σε αυτό έχετε δίκιο (κ.Μελιγγώνη) ότι η εικόνα μας, η εικόνα όλων των πολιτικών, περνάει από κόσκινο. Κρινόμαστε καθημερινά και όντως και εμείς πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα." λέγοντας στη συνέχεια:

"Κι εγώ στο σπίτι μου βρίσκομαι, όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ μέσω διαδικτύου και τηρώ τους κανόνες όπως μας τους έχουν δώσει οι ειδικοί".

Η κ. Κεφαλογιάννη είπε επίσης ότι, την κατάσταση της πανδημίας δεν την έφερε μόνο ο τουρισμός αλλά συνολικά η χαλάρωση του καλοκαιριού, τονίζοντας πως η προσπάθεια αντιμετώπισής της πρέπει να είναι κοινή. Παράλληλα επισήμανε ότι πρέπει να τηρούμε όλοι τα μέτρα και ότι έγινε μεγάλη ενίσχυση του ΕΣΥ.
Τέλος αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία χαρακτήρισε υποκριτική λέγοντας ότι η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.