Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Μ. Βορίδης παραδέχεται τη μέχρι τώρα αποτυχία της κυβέρνησης στην μεταναστευτική πολιτική

Ο Μ. Βορίδης παραδέχεται τη μέχρι τώρα αποτυχία της κυβέρνησης στην μεταναστευτική πολιτική - Πυρά ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Βορίδης μάλλον ήπιε τον ορό της αλήθειας καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη, ουσιαστικά παραδέχθηκε την μέχρι τώρα αποτυχία της κυβέρνησης στην μεταναστευτική πολιτική, δηλώνοντας πως αυτό ομολογεί η επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Χαρακτηριστικά, τόνισε αναφερόμενος στην επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την κυβέρνηση: «Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο ανασυντάχθηκε η κυβέρνηση αποτελεί και μια έμμεση ομολογία ότι προφανώς ο χειρισμός ως εδώ δεν ήταν αυτός που θέλαμε».

Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για αυτοκριτική, ενώ πρόσθεσε πως η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να υλοποιήσει αυτά που έχει ψηφίσει σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο πεδίο. 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο μεταναστευτικό
 

Η δήλωση του υπουργού προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που με ανακοίνωσή του σχολίασε:

Η παραδοχή ότι η επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής συνιστά ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο πεδίο, στην οποία προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, προσθέτει ένα ακόμη πολύ σοβαρό πρόβλημα στον Κυρ. Μητσοτάκη. Με τη δήλωση αυτή, ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε εκ των έσω αυτό που όλοι γνώριζαν αλλά δεν τολμούσαν να παραδεχτούν: ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.