Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιατί ο Αγγελής δεν παρέλαβε λογαριασμό πολιτικού

Γιατί ο Αγγελής δεν παρέλαβε λογαριασμό πολιτικού

Που του παρέδιδε το FBI στη Ζυρίχη - Αποκάλυψη-φωτιά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο KONTRA

 

Ξετίναξε στην κυριολεξία τα παραμύθια περί σκευωρίας ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας κατ΄ αποκλειστικότητα στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη «KONTRA 24».

Οι βόμβες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης δεν περιορίζονται μόνο στην άθλια προσπάθεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας να συγκαλύψει το σκάνδαλο με τις θεωρίες περί δήθεν σκευωρίας. Αφορούν και στους δικαστές, οι οποίοι εμπλέκονται στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αποκάλυψε ότι δεν τον πείθει η αιτιολογία του Ι. Αγγελή ότι ενώ του προσφέρθηκε ένας λογαριασμός πολιτικού προσώπου ο ίδιος αρνήθηκε ν α τον παραλάβει επειδή έπρεπε να γίνει μέσω δικαστικής συνδρομής.

Ο εισαγγελέας οφείλει και δικαιούται να κινηθεί, αξιοποιώντας μια απλή φήμη, είδηση ή πληροφορία ξεκαθάρισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Αναφέρθηκε επίσης στην ιδιότυπη ασυλία την οποία έχει εξασφαλίσει ο ισχυρός άνδρας της NOVARTIS, Κ. Φρουζής για τον οποίο αποκάλυψε ότι πίνει καφέ με βουλευτές - μέλη της προανακριτικής επιτροπής.

Αναρωτήθηκε επίσης για ποιο λόγο ο Κ. Φρουζής δεν έχει κληθεί για ανάκριση όταν του έχει ασκηθεί δίωξη εδώ και δύο χρόνια σε συνδυασμό με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στηλίτευσε επίσης την παρέμβαση Βενιζέλου στη Δικαιοσύνη επισημαίνοντας ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να αφαιρεθεί η υπόθεση από την Ελένη Τουλουπάκη.

Ένας κακεντρεχής θα έλεγε ότι είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού της Ελένης Τουλουπάκη, «κάτσε καλά γιατί θα σου πάρουμε την υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Σκευωρία υπήρξε μόνο στο μυαλό αυτών που τρέμουν το σκάνδαλο της NOVARTIS, αυτών που πρέπει να λογοδοτήσουν γιατί οι ασθενείς πλήρωναν τα φάρμακα πανάκριβα.

Για σκευωρία μιλάνε αυτοί που επέτρεπαν στον Φρουζή και τον κάθε Φρουζή να απευθύνεται με ιταμό τρόπο στα κυβερνητικά στελέχη.

Η συνέντευξη Παπαγγελόπουλου στο KONTRA σηματοδοτεί την τακτική που θα ακολουθήσει ο πρώην υπουργός και σε επίπεδο προανακριτικής επιτροπής.

Είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το σκάνδαλο της NOVARTIS καταρρίπτοντας ολοκληρωτικά τα μυθεύματα περί σκευωρίας.

Ήδη τα μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην προανακριτική επιτροπή τρέμουν στην κυριολεξία τις αποκαλύψεις στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Γι΄ αυτό επιχειρούν να αλλοιώσουν τη σύνθεση της επιτροπής με την πραξικοπηματική απόφαση για την εξαίρεση των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη.

Παράλληλα η κυβερνητική πλειοψηφία προσφέρει ασπίδα προστασίας στον Κ. Φρουζή.

Το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ δραπέτευσαν στην κυριολεξία από την επιτροπή την Πέμπτη που επρόκειτο να καταθέσει ο κ. Φρουζής δείχνει την παρελκυστική τακτική που ακολουθεί.

Άλλωστε στα σχέδια της ΝΔ είναι η μεθόδευση παραγραφής του σκανδάλου της NOVARTIS μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης.

Η απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μην ψηφίσει την ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 86 που αφορά στην ευθύνη των υπουργών, οδηγεί αυτομάτως το σκάνδαλο στην παραγραφή.