Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νάσος Ηλιόπουλος: Οι άνθρωποι που παλεύουν

Νάσος Ηλιόπουλος: Οι άνθρωποι που παλεύουν

«Η οργάνωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας σήμερα σώζει ζωές» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, αναφερόμενος ενδεικτικά στη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Κέντρο Υγείας της Μηχανιώνας.

«Το κέντρο Υγείας Μηχανιώνας είναι κέντρο αναφοράς για τον Covid-19. Η διευθύντρια του ΕΣΥ και επιδημιολόγος Μάγδα Γαβανά δείχνει με αποτελέσματα πως μπορούμε να χτίσουμε την άμυνα της κοινωνίας», παρατηρεί ο Νάσος Ηλιόπουλος και επισημαινει: «Μέσα σε 40 μέρες έχoυν διενεργήσει 1.040 τεστ από τα οποία 225 ήταν θετικά. Μόνο 14 νοσηλεύτηκαν, 5 διασωληνώθηκαν. Όλοι και όλες όμως σήμερα είναι σπίτι τους».   

«Ενημερώνουμε συνέχεια τους ανθρώπους. Τους τηλεφωνούμε και όταν βγει αρνητικό το τεστ, δεν τους αφήνουμε στην ανασφάλεια. Στους θετικούς, δίνουμε ειδικό έντυπο οδηγιών και τηλεφωνούμε καθημερινά για να ελέγχουμε αν τηρούν τη 14ήμερη καραντίνα, να ελέγχουμε αν τυχόν επιδεινώνονται και χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή ή νοσηλεία», μεταφέρει τα λόγια της Μάγδας Γαβανά - που μίλησε στο Κόκκινο 105,5 - ο Νάσος Ηλιόπουλος, και τονίζει: «Η οργάνωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας σήμερα σώζει ζωές»

105,5 Sto Kokkino · Μάγδα Γαβανά - 105,5 Στο Κόκκινο - 3 Δεκεμβρίου 2020

«Οι ανεύθυνοι σε θέσεις ευθύνης»

Σε αντιδιαστολή, ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνει ότι «ο Π. Αρκουμανέας, Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, σπατάλησε 800.000 ευρώ για ένα σύστημα καταγραφής που ήδη υπήρχε. Τη στιγμή που το ιατρικό προσωπικό της χώρας δεν έχει πληρωθεί για εφημερίες των τελευταίων έξι μηνών».  
«Δύο κόσμοι σε σύγκρουση. Να στηρίξουν όσους και όσες δίνουν τη μάχη. Για να νικήσει η ζωή!» καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος που συνοδεύετι την ανάρτησή του με ένα εργο του καλλιτέχνη MrDheo.