Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λοβέρδος για Παπανδρέου: Υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες αν θέλει να είναι υποψήφιος

Λοβέρδος για Παπανδρέου: Υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες αν θέλει να είναι υποψήφιος

Λοβέρδος για Παπανδρέου: Με δήλωσή του από το Καρπενήσι, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου Συνεχίζονται οι διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ, μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος. Η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να συναντηθεί με τους έξι υποψηφίους είναι σε εξέλιξη και ο ίδιος δεν ανοίγει τα «χαρτιά» του. Σε αυτό το σκηνικό, ο Ανδρέας Λοβέρδος -εκ των διεκδικητών της ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ- έστειλε μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος θα πρέπει να σέβεται τις θεσμικές διαδικασίες και αποφάσεις, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι εκείνος αντιπροσωπεύει το παρελθόν, ενώ ο ίδιος το μέλλον.

Κοιτάμε διαρκώς το μέλλον. Με σεβασμό στο παρελθόν αλλά κοιτάμε το μέλλον #Καρπενήσι #Andreas pic.twitter.com/I9qEuvk6Pj

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) October 17, 2021

Με δήλωσή του από το Καρπενήσι, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: «Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο και προσαρμόζομαι μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος, στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου, όπως ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σημίτης, πρέπει να βοηθήσουν την κυρία Γεννηματά, εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών. Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει. »Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ. Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος. Όρισα σήμερα εκπρόσωπό μου στα μέσα μαζική ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα. Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και, αν οι πολίτες με προτιμήσουν, θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».