Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ηλιόπουλος: Άμεση κατάργηση του SMS - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο

Ηλιόπουλος: Άμεση κατάργηση του SMS - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο

Για «απόλυτο μπάχαλο» το οποίο συνεχίζει η ίδια η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στην πορεία της πανδημίας στην χώρα μας.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση του sms για τις μετακινήσεις των πολιτών λέγοντας ότι: «η ανοησία του SMS για να πάει κάποιος έναν περίπατο έχει απαξιωθεί, δεν προσφέρει πλέον τίποτα παρά μόνο τη συντήρηση μίας κουλτούρας ελέγχου και οφείλει να καταργηθεί άμεσα»

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο στην πανδημία, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία λογική. Την ώρα που ο κ. Πιερρακάκης δήλωνε στον ΑΝΤ1 πως είμαστε πολύ κοντά στην κατάργηση των SMS, ο κ. Γεωργιάδης δήλωνε στο ΣΚΑΪ πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να καταργηθούν.

Οι πολίτες, μετά από 6 μήνες ενός ιδιότυπου και αποτυχημένου lockdown, παρακολουθούν καθημερινά τους υπουργούς του κ. Μητσοτάκη να αλληλοδιαψεύδονται και να παίζουν με τα νεύρα τους.

Η ανοησία του SMS για να πάει κάποιος έναν περίπατο έχει απαξιωθεί, δεν προσφέρει πλέον τίποτα παρά μόνο τη συντήρηση μίας κουλτούρας ελέγχου και οφείλει να καταργηθεί άμεσα.

Εκτός εάν η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει πως θα το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα στις 15 Μαΐου, που θα καταργηθεί αναγκαστικά λόγω του ανοίγματος του τουρισμού».