Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος"Σκευωρία υπήρξε μόνο στο μυαλό των golden boys που πρέπει να λογοδοτήσουν"

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: "Σκευωρία υπήρξε μόνο στο μυαλό των golden boys που πρέπει να λογοδοτήσουν"

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, εμφανιζόμενος χθες βράδυ στην εκπομπή "KONTRA 24" με την Αναστασία Γιάμαλη, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, αποδομώντας πλήρως τα περί "πολιτικής σκευωρίας", δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 

"Σκευωρία υπήρξε μόνο στο μυαλό αυτών που τρέμουν το σκάνδαλο της #Novartis, αυτών που πρέπει να λογοδοτήσουν γιατί ο Έλληνας, ο καημένος ασθενής, του έγραφαν  φάρμακα που δεν έπρεπε να πάρει, που τα πλήρωνε ακριβότερα, κι αυτούς που επέτρεπαν στον Φρουζή και στον κάθε κ.Φρουζή και σε κάθε #goldenboys να απευθύνονται με ιταμό τρόπο σε κυβερνητικά στελέχη".

Ακόμη, καταφέρθηκε εναντίον του πρώην αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της εταιρείας, Κωνσταντίνου Φρουζή για τον οποίο άφησε έντονες αιχμές, τονίζοντας οτι: "Ο κ. Φρουζής πίνει καφέδες με μέλη της Προανακριτικής επιτροπής".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αναφορικά με τον ισχυρισμό του κ. Ι. Αγγελή, πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οτι ενώ του προσφέρθηκε ένας λογαριαμός κάποιου πολιτικού προσώπου, ο ίδιος αρνήθηκε να τον παραλάβοει επειδή έπρεπε να γίνει μέσω δικαστικής συνδρομής, μέσω της Eurojust, ο Δ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε οτι δεν τον πείθει η αιτιολογία, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Ο εισαγγελέας οφείλει και δικαιούται να κινηθεί με απλή φήμη, είδηση, πληροφορία", ξεκαθαρίζοντας οτι η αιτιολογία του κ. Ι. Αγγελή, δεν πείθει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: