Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δήμαρχος Μεγαρέων: Καταδικάζει την επίθεση στον Τσίπρα - Καμία ενημέρωση από τον Μηταράκη για τη δομή πρσφύγων (Βίντεο)

Δήμαρχος Μεγαρέων: Καταδικάζουμε την επίθεση στον Τσίπρα - Καμία ενημέρωση από τον κ. Μηταράκη για τη δομή προσφύγων (Ηχητικό)

"Αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς" αναφέρει σε αποκλειστική δήλωση του στο kontranews.gr ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης αναφορικά με τον σχεδιασμό δομής φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή των Μεγάρων, στο πρώην στρατόπεδο 75ΜΕ ιδιοκτησίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ παράλληλα καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αιχμή Μεγάρων, βασισμένο στην ανάρτηση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στη Διαύγεια, το Υπουγείο εγκρίνει την διάθεση πιστώσεων προκειμένου να πληρωθούν τα ενοίκια για την πενταετία 2021-2025 που αφορούν τη δομή φιλοξενίας προσφυγων για την οποία πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Δήμαρχος, υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει στα σχέδια του υπουργείου δημιουργία δομής στην περιοχή. 

Ο κ. Σταμούλης, παράλληλα, καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, μετά το δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Παρασκευής, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "δεν δικαιλογείται οποιδήποτε βίαιη ενέργεια σε κάποιον που είτε έχει διαφορετική άποψη είτε προσεγγίζει διαφορετικά ένα θέμα, άλλωστε ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό μας"

Παράλληλα σχολίασε την απουσία από τη συνεδρίαση των βουλευτών της ΝΔ Μπούρα, Λιάκου και Κώτσηρα. 

Ακούστε όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Kontranews.gr: