Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στο ΜέΡΑ25 – «Ο Βαρουφάκης μάς φόρεσε στο κόμμα τη σύζυγό του»

Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στο ΜέΡΑ25 – «Ο Βαρουφάκης μάς φόρεσε στο κόμμα τη σύζυγό του»

Τρεις σημαντικές παραιτήσεις καταγράφθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο ΜέΡΑ25. Ο λόγος για τους υποψήφιους βουλευτές, Αριστοτέλη Παναγόπουλο και Ράνια Ντάλλη και τον συντονιστή του κόμματος στην Πάτρα, Περικλή Φλωρόπουλο.

Αμφότεροι εξαπέλυσαν μύδρους κατά του Γιάνη Βαρουφάκη και της οικογενειοκρατίας που επικρατεί στο κόμμα. Οι Αριστοτέλης Παναγόπουλος και Περικλής Φλωρόπουλος τονίζουν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης «φόρεσε» στο κόμμα τη σύζυγό του.

Σε μακροσκελές κείμενο που ανήρτησαν στo Facebook ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος και ο Περικλής Φλωρόπουλος καταγγέλλουν τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι «τη δεδομένη στιγμή κρατά ένα κόμμα με μία κατ’επίφαση αμεσοδημοκρατία, που στην πράξη δεν υπάρχει».

Όπως γράφουν «μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του, Δανάη Στράτου, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στην ζωή της» και «Παράλληλα υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος. Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια».

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΑ25 ;

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ , ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας, Ράνια Ντάλλη, η οποία γράφει ότι «εδώ και πολύ καιρό, νιώθω “ξένο σώμα”, χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα».

ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩΣΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΡΑ25 ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ RANIA DALLI ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020