Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο ΓΑΠ δεν πάει με αυτούς που τον ανέτρεψαν το 2011 και με τον Μητσοτάκη

Ο ΓΑΠ δεν πάει με αυτούς που τον ανέτρεψαν το 2011 και με τον Μητσοτάκη

Αν ο Γ. Παπανδρέου δεν πήγαινε στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, όπου άκουσε ακόμα και φωνές για την διαγραφή του, θα είχε δώσει πάτημα να τον διαγράψουν. Ο Χ. Καστανίδης επικαλέστηκε την Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκε μέσω …skype. Αν η Φώφη Γεννηματά δεν είχε συγκαλέσει την ΚΟ θα έπρεπε να είχε αναλάβει μόνη της την ευθύνη της προσωπικής σύγκρουσης με τον Γ. Παπανδρέου. Έτσι και οι δυο έκαναν αυτό που έπρεπε.

Όπως και οι διάφοροι βουλευτές που ζήτησαν την κεφαλή του πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας ότι πλέον δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί του. Είναι η πολλοστή φορά που ο Γ. Παπανδρέου έρχεται σε σύγκρουση με εκσυγχρονιστές και βενιζελικούς που θέλουν να τον «φάνε». Τον Νοέμβριο του 2011 αλλωστε τον είχαν ανατρέψει, άρα το έχει δει το έργο. Ο Γ. Παπανδρέου δεν ενδιαφέρεται τόσο για όσους φωνάζουν μέσα στο ΚΙΝΑΛ. Δυστυχώς και ο Σκανδαλίδης είπε: Πώς δέχεσαι εσύ να συντάσσεσαι με τον Ραγκούση;

Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως δεν μπορεί να συνταχθεί με αυτούς που το ανέτρεψαν και τώρα είναι υπουργοί του Μητσοτάκη, ούτε με την οικογένεια Μητσοτάκη. Και αυτό θα έπρεπε να το ξέρει καλά ο Σκανδαλίδης. Ο Γ. Παπανδρέου παρα τις απειλές της Φώφης ή της Νάντιας, έχει ξεκαθαρισμένα μερικά πράγματα . Άλλοι δεν τα έχουν και αυτό φαίνεται κάθε μέρα.