Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Βορίδης και έκοψε την πίτα και ήπιε στην υγειά του Καμμένου (βίντεο)

Ο Βορίδης και έκοψε την πίτα και ήπιε στην υγειά του Καμμένου (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε τελικά η πολυσυζητημένη και «σεμνή» τελετή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που κόστισε 12.000 ευρώ και έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Μάκης Βορίδης μετά τον πολιτικό σάλο αλλά και το διαδικτυακό «γλέντι» με το κόστος της εκδήλωσης αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, δηλώνοντας ότι θα πληρώσει από την τσέπη του το απαιτούμενο ποσό και συγκεκριμένα με τα χρήματα της αποζημίωσης που έχει λάβει από τον Πάνο Καμμένο μετά την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Αφού λοιπόν έκοψε την βασιλόπιτα, ο Μάκης Βορίδης, άνετος και με μια δόση ειρωνείας, κάλεσε τους εργαζόμενους του υπουργείου να πιούνε «στην υγειά του Πάνου Καμμένου».

«Είπαμε να κάνουμε μια συγκέντρωση, να βρεθούμε όλοι μαζί, να ευχηθούμε όλοι μαζί, να πιούμε ένα ποτήρι κρασί. Άμα έγινε και μεγάλο πολιτικό ζήτημα αυτό, δε βαριέσαι ρε αδερφέ. Άστο τώρα, να το ξεμπερδεύουμε, να το τακτοποιήσουμε αλλιώς» είπε χαρακτηριστικά, θεωρώντας προφανώς αμελητέο το ποσό που θα χρεώνονταν το Δημόσιο για να πιει «ένα ποτήρι κρασί». Τόσο αμελητέο που το πλήρωσε ο ίδιος…

Το βίντεο από την σεμνή τελετή που παρολίγο να κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενους 12.000 ευρώ: