Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέος γύρος αντιπαράθεσης στο ΚΙΝΑΛ

Νέος γύρος αντιπαράθεσης στο ΚΙΝΑΛ

«Θα συνεχίσουμε την αυτόνομη πορεία μας» τόνισε η κα Γεννηματά μιλώντας με τους Γραμματείς των τομέων του κόμματος, ώρες μετά τις επιθέσεις και τις αναφορές που αμφισβητούσαν την ηγετική της θέση και την πολιτική της. Μια επίθεση που θυμίζει εκείνη που έγινε το 2007 κατά του Γ. Παπανδρέου. «Είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΟΙ. Και θα δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο. Γιατί αυτός ο αγώνας δεν είναι «ταχύτητας», είναι αντοχής» ανέφερε η κυρία Γεννηματά προς τα στελέχη του κόμματός της, τα οποία συνεχάρη. «Συμβάλλατε σημαντικά στην υπεύθυνη στάση μας, στις τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές προτάσεις μας, στο καθαρό προοδευτικό μας στίγμα. Που έδωσαν περιεχόμενο και ουσία στην επιλογή μας για την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Οι αναφορές δεν είναι τυχαίες, γιατί η κα Γεννηματά, διαπιστώνει πλέον ότι στόχος της ΝΔ είναι να αλώσει πλήρως το ΚΙΝΑΛ, ανεξαρτήτως από τον χρόνο των εκλογών. Φάνηκε αυτό και από το ενδεχόμενο της υπουργοποίησης ορισμένων στελεχών του ΚΙΝΑΛ σε περίπτωση ανασχηματισμού της κυβέρνησης. Και δεν είναι λίγοι αυτοί (βουλευτές, στελέχη, παράγοντες, πολιτευτές) που προωθούν την ακόμα μεγαλύτερη πρόσδεση του ΚΙΝΑΛ στο άρμα του Κ. Μητσοτάκη.

Μόνο που αυτό πλέον αμφισβητεί την θέση της πρόεδρου και το ίδιο το πολιτικό μέλλον της κας Γεννηματά. Οπότε ξεκινά ενας νέος γύρος αντιπαράθεσης και στο ΚΙΝΑΛ.