Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κωδικός 6 στο 13033 και φύγαμε για Πάρνηθα - Ο Άδωνις έδωσε το ΟΚ για άθληση και στα... βουνά!

Κωδικός 6 στο 13033 και φύγαμε για Πάρνηθα - Ο Άδωνις έδωσε το ΟΚ για άθληση και στα... βουνά!

Όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή με την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, για την ατομική άθληση μπορούν οι πολίτες να απομακρυνθούν από την κατοικία τους.

Νέα δεδομένα σχετικά με την ατομική άθληση των πολιτών εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, έφερε το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που έχει εγείρει σφοδρές αντιδράσεις με την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, την περασμένη Κυριακή.

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης άσκηση κριτική στην αντιπολίτευση για τα θέματα που ασχολείται και στη συνέχεια είπε: «Ο κάθε Έλληνας πολίτης, όχι ο Πρωθυπουργός, αν πάει για γυμναστική... Κάνει το μήνυμά του και πει "πάνω για άθληση", την ώρα που κάνει την άθληση είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δε φοράει μάσκα ο πρωθυπουργός ενώ φωτογραφίζεται με άλλους μοτοσικλετιστές, ο Άδωνης προτίμησε την εύκολη λύση της σύγκρισης και της επίθεση στον Παύλο Πολάκη λέγοντας πως η πράξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει μερικά άτομα στο σπίτι είναι παράνομη ενώ του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δε φοράει μάσκα και πήγε στην Πάρνηθα να... αθληθεί καθ' όλα νόμιμη. 

Άρα λοιπόν, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη όσοι πολίτες επιθυμούν να κάνουν ποδήλατο, να τρέξουν ή να κάνουν μότο κρος το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλουν τον κωδικό 6 στο 13033 και να πάνε στην... Πάρνηθα, το Τατόι ή σε όποιο άλλο μέρος επιθυμούν. Το πρόστιμο άραγε μετά θα το πληρώσει ο κ. Άδωνης;

Όταν η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου του επεσήμανε πως «για άθληση πάμε στην γειτονιά μας», ο Υπουργός απάντησε: «Δεν μου λέτε κυρία Αναστασοπούλου... Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και το Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο από γύρω από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνει; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;», ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Προφανώς επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι».

Τότε λοιπόν η παρουσιάστρια του είπε πάλι: «Μπορούμε να στέλνουμε 6, να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και να πηγαίνουμε», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Και αν δεν το ξέρετε, είναι γεμάτη η Πάρνηθα από κόσμο που πηγαίνει στο δάσος. Και καλά κάνουν και πηγαίνουν. Κανείς δεν είπε να μην κάνουμε άθληση. Μέσα στην απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει η παράγραφος 6 που λέει ότι πηγαίνω για ατομική άθληση».