Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου

Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου

Στόχος αγνώστων που τοποθέτησαν και πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, έγινε νωρίς τα ξημερώματα, το κτίριο όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. και μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, στην περιοχή του Αλίμου.

Ο μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας, εξερράγη λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη που αναστάτωσε τους ενοίκους της πολυκατοικίας και τους γείτονες, έσπασαν τα τζάμια στην κεντρική είσοδο και μαύρισαν οι κοντινοί τοίχοι.

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής που σημειώνει επίσης ότι υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω καταστήματα, «που θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη».