Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«KONTRA BET» καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00 στο KONTRA

Νέα εκπομπή: «KONTRA BET» καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00 στο KONTRA

Αθλητισμός και στοίχημα… πάνε πακέτο τα τελευταία χρόνια και το «πάντρεμά» τους «παθιάζει» και εξυψώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Πόσω μάλλον τώρα, όπου το Euro και το Copa America θα καθηλώσουν τον κόσμο στα γήπεδα της Ευρώπης και της Βραζιλίας. Αυτό το καλοκαίρι είναι όντως διαφορετικό και από το Kontra Channel θα μπορείτε καθημερινά (19:00) να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στις δύο αυτές μεγάλες διοργανώσεις, σε συνδυασμό πάντα με την αθλητική επικαιρότητα.

Το «Kontra Bet» με τον Ηλία Γκούμα και τον Τάσο Μαρκόπουλο είναι μία καθημερινή εκπομπή «αθλητικοστοιχηματικού» ενδιαφέροντος και περιεχομένου για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική για εκείνον που φροντίζει να μάθει πριν «παίξει» και να ενημερωθεί για την επικαιρότητα.   

Οι κάρτες με τον μέσο όρο των αποδόσεων στις αγορές των αναμετρήσεων του Euro και του Copa America θα εναλλάσσονται συνεχώς, αναλύοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσφέροντας στον τηλεθεατή την ενημέρωση της τελευταίας στιγμής. Επειδή η αθλητική επικαιρότητα, όμως… τρέχει στο μικροσκόπιο της εκπομπής μπαίνει και η αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας που κορυφώνεται το καλοκαίρι με τα μεγάλα τουρνουά στο τένις, το «κλείσιμο» της σεζόν στο ΝΒΑ και φυσικά την μεταγραφική περίοδο που αναμένεται καυτή, δοσμένη πάντα με πιο σύγχρονη ματιά και ειδικευμένα σχόλια…

Η συνέχεια ακόμα πιο αναλυτική από σήμερα Παρασκευή στις 19:00 στο Kontra Channel, την Ελεύθερη Τηλεόραση.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά και από την επίσημη σελίδα του Kontra στο Facebook  καθώς και από το επίσημο κανάλι μας στο YouTube