Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Αόρατη Πόλη» επεισόδιο 5: «Δημοσιογραφία σε κρίση» - Απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα στο KONTRA

«Αόρατη Πόλη» επεισόδιο 5: «Δημοσιογραφία σε κρίση» (LIVE)

Στο πέμπτο επεισόδιο της «Αόρατης Πόλης», οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ερευνούν τη δημοσιογραφία και την κρίση την οποία διέρχεται ο χώρος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι Φοίβος ΚλαυδιανόςΚυριάκος Δημάγγελος και Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, συνομιλούν με έμπειρους δημοσιογράφους και εξετάζουν τα αίτια που οδηγούν τους πολίτες στο να εμπιστεύονται τα παραδοσιακά ΜΜΕ όλο και λιγότερο. 

Αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι και διευθυντικά στελέχη μέσων ενημέρωσης, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο και ειδικοί πολιτικοί επιστήμονες, μιλούν για την αξιοπιστία των media στις μέρες μας και για τις σχέσεις που έχουν αυτά με τα κόμματα, τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις. Για το αν τα μέσα είναι οικονομικά βιώσιμα, αν υπάρχει πολυφωνία, αλλά και για τα social media που  -όπως φαίνεται- στο μυαλό των πολιτών κερδίζουν έδαφος έναντι των παραδοσιακών ΜΜΕ.

Οι Έλενα ΑκρίταΑναστασία ΓιάμαληΜανώλης Κωττάκης, Μπάμπης ΚούτραςΠάσχος ΜανδραβέληςΓιώργος ΜελιγγώνηςΤάσος ΠαππάςΚωνσταντίνος Πουλής. Κωνσταντίνος ΡομποτήςΆγγελος Τσέκερης και Άρης Χατζηστεφάνου, αλλά και οι καθηγητές Φανή ΚουντούρηΔημήτρης Μπούκας και Γιώργος Πλειός δίνουν τις δικές τους απαντήσεις για τις συνθήκες της ελληνικής δημοσιογραφίας.

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ».
Απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα, στην «Αόρατη Πόλη».
Μία έρευνα για την ελληνική δημοσιογραφία πίσω από τα φώτα.
Στο Kontra, στην Ελεύθερη τηλεόραση.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:               

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά  και από την επίσημη σελίδα του Kontra στο Facebook  καθώς και από το επίσημο κανάλι μας στο YouTube