Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το ΣΕΗ συνιστά ψυχραιμία στον Κωνσταντίνο Μακρουλάκη

Το ΣΕΗ συνιστά ψυχραιμία στον Κωνσταντίνο Μακρουλάκη

 

Θέση για την επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς το ΣΕΗ πήρε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Αλέξανδρος Ζαχαρέας μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία» είπε κ. Ζαχαρέας για να συνεχίσει:

«Δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο. Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο».

Ανάλογη απάντηση έδωσε και ο Γ.Γ. του Σωματείου Ηθοποιών Άρης Λάσκος λέγοντας: «Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο και ανάλογη θα είναι η απάντησή μας με ανακοίνωσή».