Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκλονιστική ιστορία για το πως είπε στην έγκυο γυναίκα του ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε σε τροχαίο

Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκλονιστική ιστορία για το πως είπε στην έγκυο γυναίκα του ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε σε τροχαίο

Tη συγκλονιστική ιστορία για τον τρόπο με τον οποίο είπε στην τότε έγκυο γυναίκα του ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα περιέγραψε φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αννίτα Πάνια, τη νύχτα της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ανοιχτά» του Open.

«Ήταν φρίκη, φρικαλέο όταν χάσαμε τον αδελφό της Δώρας, τον Γιώργο. Ότι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ότι χειρότερο. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα MVA με κρεμασμένο το βραβείο από το καλύτερο ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου και η Δώρα ήταν έγκυος τον Χάρη. Με πήραν τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Με έβγαλε από το θέατρο Πέτρας ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής για να μπορέσω να φύγω γρήγορα. Έφτασα στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει τελειώσει» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης και πρόσθεσε:

«Για να μπω στη διαδικασία να το πω στη Δώρα έπρεπε να μιλήσω με τη γυναικολόγο της και να μου δώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο έπρεπε να το κόψω και να το βάλω σε κάτι γλυκό ή αλμυρό για να το φάει το πρωί. Πήγα σε ένα φαρμακείο κλαμένος και χτύπησα το παραθυράκι στον Πειραιά. Άνοιξε ο φαρμακοποιός, ζήτησα το ηρεμιστικό και κούνησε το κεφάλι γιατί με είδε και σκέφτηκε πως είμαι κόκκαλο. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε, μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Ήμουν στα γόνατα για δυο ώρες... προσευχόμουν και παρακαλούσα να μη με καταλάβει. Επειδή έχουμε ένα μεγάλο σπίτι που έχει και ασανσέρ, όταν είδα να κατεβαίνει το ασανσέρ, σηκώθηκα και έδωσα τν μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου».