Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Λιάγκας: "Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή" (video)

Γιώργος Λιάγκας: "Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή" (video)

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας σχετικά με ένα παλαιότερο περιστατικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο Πρωινό μέσω Skype τον γνωστό ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, για να σχολιάσουν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά  ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στην Βουλή, υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα. Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί…” αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, προκαλώντας σοκ στους συνεργάτες του.

Στη συζήτηση με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη, ο οποίος δήλωσε ότι έχει υποστεί εργασιακό εκφοβισμό ειπώθηκε από τον ηθοποιό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα να αντιδράσουν το έχουν οι γυναίκες και ότι οι άντρες από τη φύση τους μπορούν να έχουν πιο επιθετική αντίδραση. Σε αυτό το πλαίσιο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ότι και στην περίπτωση των ανδρών οι επιθέσεις είναι σοβαρές και αναπάντεχα μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής τη δική του εμπειρία. Ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε στο ξεκίνημά του στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ (μετέπειτα στον Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων. 

*Το kontranews.gr δεν υιοθετεί τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Απλώς παρουσιάζει τα γεγονότα, όπως αυτά εκτυλίσσονται. Σε κάθε περίπτωση, σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε από τους καταγγελλόμενους.