Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η απάντηση του άνδρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο: Η Φόνσου δεν είναι φίλη του

Η απάντηση του άνδρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο: Η Φόνσου δεν είναι φίλη του

Ο άνδρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο απάντησε στις κατηγορίες της Άννας Φόνσου, υπογράμμισε ότι «είμαι φίλος του 40 χρόνια» και αρνήθηκε ότι τον κρατάει απομονωμένο.

Μιλώντας στο star.gr ο άνδρας – ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Υπενθυμίζουμε ότι η Άννα Φόνσου δήλωσε στην Espresso: «Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».