Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της διαρκούς έντασης που ακολουθεί ο Ερντογάν, προβληματίζει την Αθήνα.

Στο ίδιο έργο θεατές

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της διαρκούς έντασης που ακολουθεί ο Ερντογάν, προβληματίζει την Αθήνα.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ με την παρουσία του ÇESME στο Αιγαίο συνοδεύεται από ένα ντελίριο ψευδολογίας από το επίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΟΙ Τούρκοι έφτασαν σε σημείο να κατηγορούν την Ελλάδα για παράνομες υποθαλάσσιες εργασίες που δήθεν πραγματοποιεί μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου.

ΟΙ Τούρκοι επαναλαμβάνουν επίσης τις γνωστές θεωρίες για την παράνομη όπως τη χαρακτηρίζουν, στρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

ΟΣΟΙ περίμεναν ότι ο Ερντογάν θα σταματούσε τις προκλήσεις μετά την αλλαγή φρουράς στον Λευκό Οίκο, διαψεύστηκαν οικτρά.

Η ΑΓΚΥΡΑ δεν αλλάζει στρατηγική και γι’ αυτό η ένταση στο Αιγαίο θα συνεχιστεί.

ΤΟ ερώτημα που τίθεται είναι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αποφασισμένη να επιβάλει επιτέλους κυρώσεις σε μια χώρα που δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και παραβιάζει τα σύνορα της Ελλάδας, που είναι και ευρωπαϊκά σύνορα.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα αυτό θα δοθεί στη Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

ΒΕΒΑΙΑ κανείς δεν αισιοδοξεί ότι η Ευρώπη θα αποφασίσει να επιδείξει πυγμή.

ΤΟ πιθανότερο είναι να αναβάλει για μια ακόμα φορά τις αποφάσεις σε βάρος της Τουρκίας, γιατί τα συμβόλαια των Γερμανών, των Ιταλών και των Ισπανών σε εξοπλιστικά προγράμματα και άλλες δουλειές, υπολογίζονται σε δεκάδες δισεκατομμύρια και… υπερισχύουν της αλληλεγγύης.