Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να χαιρετίζουν τον διάλογο μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.  Με αφορμή την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Αγκυρα και τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρετίζει και τη δέσμευση των δύο κυβερνήσεων στην οδό της διπλωματίας.  Όπως επανέλαβε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, οι ΗΠΑ υποστηρίζουν όλες τις προσπάθειες για τη μείωση των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Πηγή: iefimer

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Υποστηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τη μείωση των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να χαιρετίζουν τον διάλογο μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Με αφορμή την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Αγκυρα και τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρετίζει και τη δέσμευση των δύο κυβερνήσεων στην οδό της διπλωματίας.

Όπως επανέλαβε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, οι ΗΠΑ υποστηρίζουν όλες τις προσπάθειες για τη μείωση των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.