Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέο σόου και ατελείωτη προπαγάνδα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Προκειμένου να πείσει για το κυβερνητικό έργο του και να το διαφημίσει έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί μέχρι και τον Ιησού Χριστό.  Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε μεταξύ άλλων σε ομιλία του ότι κάποιοι δεν βλέπουν τα έργα του αλλά ο Ιησούς Χριστός δίνει την απάντηση.  «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σε όσους δεν βλέπουν τα εργοστάσια τα οποία εγκαινιάζουμε διαδοχικά, όπως δεν βλέπουν τις υπόλοιπες παραγωγικές μονάδες και τις βιομηχανικές περιοχ

Ερντογάν: Το νέο σόου και η… επίκληση του Ιησού Χριστού

Νέο σόου και ατελείωτη προπαγάνδα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Προκειμένου να πείσει για το κυβερνητικό έργο του και να το διαφημίσει έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί μέχρι και τον Ιησού Χριστό.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε μεταξύ άλλων σε ομιλία του ότι κάποιοι δεν βλέπουν τα έργα του αλλά ο Ιησούς Χριστός δίνει την απάντηση.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σε όσους δεν βλέπουν τα εργοστάσια τα οποία εγκαινιάζουμε διαδοχικά, όπως δεν βλέπουν τις υπόλοιπες παραγωγικές μονάδες και τις βιομηχανικές περιοχές που θεμελιώνουμε. Υπάρχει η φήμη, πως ρώτησαν τον Ιησού Χριστό, ”Τι είναι πιο δύσκολο από το αναστήσεις έναν νεκρό;”.

Ο Ιησούς Χριστός απαντώντας, είπε ”Το να εξηγείς σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Τουρκίας.